fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.3/5

ISDIN

Om du letar efter solskyddsprodukter av hög kvalitet som skyddar mot solens skadliga UV-strålar, är ISDIN varumärket för dig. ISDIN är ett av de ledande hudvårdsmärkena och erbjuder ett brett sortiment av produkter för att skydda och vårda huden. På Salontotal.se har vi ett stort utbud av ISDIN solskyddsprodukter för dig att köpa.

 

Sortering

Per sida
Featured
Huidtype
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris
  • visa allt
  • visa mindre

Funktioner ISDIN

  • Skydd mot solen
  • Förebygger skador på huden
  • Förhindrar för tidigt åldrande av huden

Funktioner ISDIN

  • Skydd mot solen
  • Förebygger skador på huden
  • Förhindrar för tidigt åldrande av huden

ISDIN solskyddsmedel

Solen är den viktigaste källan till D-vitamin, som är viktigt för ben- och muskelhälsa. Överexponering i solen kan dock leda till hudskador, åldrande av huden och i allvarliga fall till och med till hudcancer. Det är därför viktigt att skydda huden från solens skadliga effekter. ISDIN erbjuder ett brett sortiment av solskyddsprodukter som är särskilt utformade för att skydda din hud mot solen. Här är några av de bästa solskyddsprodukterna från ISDIN som du kan köpa på Salontotal.se.

ISDIN Fusion Water SPF50+

ISDIN Fusion Water SPF50+ är ett lätt och icke-fet solskydd som lätt absorberas av huden. Denna solkräm ger ett högt solskydd och passar alla hudtyper, även känslig hud. Formulan är vattenresistent och ger skydd mot både UVA- och UVB-strålar. Dessutom är denna solkräm fri från parabener och alkohol.

ISDIN Fotoprotector Pediatrics Gel SPF50+

ISDIN Fotoprotector Pediatrics Gel SPF50+ är speciellt framtagen för barns känsliga hud. Gel ger ett högt solskydd. Formulan är dessutom hypoallergen och parabenfri. Gelen är lätt att applicera och absorberas snabbt av huden. Så barn kan njuta av sin tid i solen utan att oroa sig för solens skadliga effekter.

Här är varför ISDIN-solskydd är så viktigt

Förutom att förebygga hudskador och hudcancer finns det många andra skäl till varför det är viktigt att skydda huden mot solen. Ett av de viktigaste skälen är att överexponering för solen kan leda till för tidig åldrande av huden. Solen kan orsaka rynkor, mörka fläckar och andra ålderstecken. Genom att använda solskyddsmedel regelbundet kan du förebygga dessa ålderstecken och hålla din hud frisk och ung.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.