fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Salontotal Outlet

Letar du efter hår- och skönhetsprodukter av hög kvalitet, men utan att betala dyra pengar för dem? Då behöver du inte leta längre! Vår outlet ger dig den ultimata chansen att få dina favoritmärken till fantastiska priser.

Sortering

Per sida
Hairtype
Featured
Problem med hårbotten
Problem med håret
Hudproblem
Huidtype
Ingredienser
  • visa allt
  • visa mindre
Typ av gåva
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris
  • visa allt
  • visa mindre
Varumärke
  • visa allt
  • visa mindre

Rabatt Salontotal

Upptäck extra besparingar på högkvalitativa hår- och skönhetsprodukter på Salontotal. Som experter på professionell hårvård erbjuder vi ett brett utbud av produkter och stylingverktyg. Lägg dina önskade varor i varukorgen, där den exklusiva rabatten automatiskt kommer att tillämpas. Ta din hårvårdsrutin till nästa nivå med prisvärda premiumprodukter.

Rabatterade hårprodukter

Vår outlet är destinationen för fyndjägare. Dra nytta av betydande rabatter på populära varumärken och produkter. Oavsett om du letar efter hårvårdsprodukter, smink, hudvård eller andra skönhetsprodukter har vi ett brett urval som passar alla dina behov. Nu behöver du inte längre kompromissa med kvaliteten på dina hår- och skönhetsprodukter.

Omfattande produktutbud

Vår outlet är inte begränsad till ett fåtal produkter. Vi har ett omfattande sortiment av hår- och skönhetsprodukter som passar olika behov och önskemål. Från schampo och balsam till sminkset och hudvårdsprodukter - du hittar allt på ett och samma ställe.

Kort sagt, vår outlet för hår- och skönhetsprodukter är den ultimata destinationen för smarta shoppare som vill balansera kvalitet och budget. Med våra oslagbara erbjudanden, toppmärken och varierade urval finns det inget bättre sätt att förbättra din skönhetsrutin. Tveka inte och upptäck en värld av underbara hår- och skönhetsprodukter redan idag!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.