fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Nackskydd

En frisörs nackskydd är en typ av skydd som placeras mellan skyddet och kundens hud. Den ligger över kundens hals för att skydda den. Nackskyddet fångar upp håret när du klipper kunden, men är också motståndskraftigt mot hårfärgningsmedel. På Salontotal.se har vi olika typer av nackskydd. Utforska vårt sortiment för att ta reda på vilken som passar dig bäst.

Sortering

Per sida
Kategori
Pris
Varumärke

Varför använda ett nackskydd?

Det är viktigt att använda ett nackskydd för att säkerställa hygienen i frisörsalongen. Det förhindrar att håret hamnar på kundens kläder och gör det lättare att hålla frisörsalongen ren. Dessutom ger den också komfort åt kunden när han/hon klipper håret, eftersom håret inte faller direkt i nacken. Dessutom skyddar den kundens kläder när man till exempel använder hårfärgningsmedel.

Användning av nackskyddet

Innan du tar på dig skyddet ska nackskyddet placeras försiktigt men stadigt runt klientens hals. Skyddet kan fästas genom att trycka ihop den elastiska kanten med de två blå självhäftande ändarna. Skyddet är mjukt, elastiskt och inte snörat. Produkten är en engångsartikel som kan slängas i restavfallet efter användning. Det finns också skydd som du kan tvätta efter användning.

Typer av nackskydd

Det finns olika typer av nackskydd, som varierar beroende på märke. Vissa skydd är tillverkade av ett speciellt material som hjälper till att hålla hår borta. På Salontotal.se har vi skydd från märken som Comair. Comair-skydd är 100 % vattentäta och sträckbara. Skydden är dessutom lätta att vika ihop så att de passar alla kunder.

Beställ från Salontotal.se

I vårt sortiment har vi de bästa nackskydden för att garantera renlighet och hygien för kunderna och i salongen. Om du har blivit entusiastisk kan du beställa produkterna på Salontotal.se och få gratis leverans från 35 euro. Om du gör din beställning söndag till fredag före kl. 22.00 gör vi vårt bästa för att leverera paketet till ditt hem nästa dag. Vår kundtjänst är tillgänglig för alla dina frågor måndag till fredag från 9:00 till 21:00. Vi hjälper dig gärna!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.