fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4/5

Skott hår

Wefthår är en teknik för hårförlängning där ett band av förbundet hår appliceras på ditt eget hår. På Salontotal.se har vi väfthår som är tillverkade av 100 % äkta hår. Med väfthår kan du skapa olika längder och volymer som du vill ha. Förutom att de finns i olika längder finns de också i olika färger. Upptäck utbudet av Salontotal.se nu och få en härlig hårstrå i den längd du önskar.

Sortering

Per sida
Kategori
Pris
  • visa allt
  • visa mindre
Varumärke

Vad är väfthår?

Skotthår är en typ av hårförlängning som tillverkas genom att hårstrån vävs ihop till en bred remsa, även kallad skott. Denna väft är ofta fäst vid ens eget hår. Hårförlängningar är populära eftersom de är lätta att använda och ofta är billigare än andra typer av förlängningar, t.ex. individuellt fastsatta hårdelar. Dessutom kan man köpa väft i olika storlekar, beroende på hur mycket hår som ska läggas till.

Olika typer av hårbitar

Salontotal.se har vi 40 cm och 55 cm hårbitar. Dessutom kan du välja ett paket med ett eller tre stycken med 40 cm stora bitar. Med väfthårstycken kan du skapa önskad längd och volym. Hårbitar ser naturliga ut eftersom de är gjorda av äkta hår.

Användning av väfthår

Wefthår är en teknik för hårförlängning där ett band knyts över ditt eget hår. Hårdelarna kan fästas med clips, ringar eller keratinbindningar. När du vill ta ut hårbitar igen kan du klämma ihop ringarna igen. På så sätt kan du enkelt dra ut den ur håret utan att skada det. När du tar ut hårbitar kan du använda en tång för att avlägsna dem. Hur mycket hår som ingår i bitarna varierar beroende på märke, på Salontotal.seerbjuder vi till exempel märket DoubleHair. En remsa DoubleHair motsvarar ungefär 18 enskilda hårstrån.

Beställ väfthår på Salontotal.se

Om du har blivit entusiastisk över hårförlängningar kan du köpa produkter med många fördelar på Salontotal.se. Om du beställer den färg och hårlängd som passar dig bäst levereras den gratis till dig från 35 euro. Om du beställer produkterna före kl. 22.00 söndag-fredag levereras din beställning nästa dag. Många andra har gått före dig, eftersom vi nu får 9,4 poäng i kundomdömen. Om du vill veta mer om våra produkter är du välkommen att kontakta vår kundtjänst.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.