fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.1/5

Engångshandskar

När du färgar ditt hår, eller någon annans, är engångshandskar definitivt ett måste! Med engångshandskar arbetar du mycket hygieniskt och skyddar dessutom dina händer från fläckar från hårfärgningsmedel. De håller dina händer rena, så du behöver inte längre skrubba bort irriterande färgfläckar.

Sortering

Per sida
Featured
Kategori
Pris
Varumärke

 

Engångshandskar för hårfärgning

Engångshandskar kan användas för många olika ändamål. De håller bland annat händerna rena. När du färgar håret behöver du ett antal färgningsmaterial, inklusive engångshandskar! Du kommer naturligtvis i kontakt med hårfärgningsmedel och det kan ge fläckar på händerna. Engångshandskar skyddar huden under färgningen och säkerställer hygienen. De finns i olika typer och storlekar, så att de alltid passar bra runt din hand och dina fingrar.

Att köpa rätt engångshandskar

Engångshandskar är tillverkade av alla slags material och dessa material har olika funktioner. Vissa material är till exempel starkare än andra. Några vanliga typer är:

  • Engångshandskar i latex: De är tillverkade av naturgummi och är därför biologiskt nedbrytbara. De är bekväma att använda i trädgården, i hushållet eller när du gör dina sysslor och skyddar bland annat mot bakterier och virus.
  • Nitril engångshandskar: De är tillverkade av syntetiskt gummi, är mycket starka och går inte lätt sönder. De är starkare än de som är gjorda av latex eller vinyl och tål till exempel olja och fett. Lider du av latexallergi? Då är de som är tillverkade av nitril ett bra alternativ.
  • Vinylhandskar för engångsbruk: är tillverkade av PVC. Jämfört med de två andra materialen är detta material minst starkt, men de är mycket bekväma. De skyddar bland annat mot olja och kemikalier med låg risk.

Förutom dessa alternativ kan du också välja mellan pulveriserade och icke-pulveriserade typer. Pulveriserade typer är ofta lättare att ta på än de utan pulver, men de är inte lämpliga för användning inom t.ex. livsmedelsindustrin.

Observera att inte alla engångshandskar är lämpliga för alla användningsområden. Du kan se exakt vad de är lämpliga för genom att titta på CE-märkningen och NEN-standarderna. Var också uppmärksam på storleken, så att de passar din hand ordentligt.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.