fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.1/5
Plantur
Serier

Plantur 39

Plantur är ett välkänt varumärke som specialiserat sig på hårvårdsprodukter för kvinnor över 40 år. Varumärket förstår de unika behoven hos hår under klimakteriet och har utvecklat ett omfattande sortiment av produkter för att främja hårets hälsa och skönhet. Med många års erfarenhet och vetenskaplig forskning har Plantur 39 byggt upp ett rykte som ett pålitligt namn inom hårvård. Läs mer>>

Sortering

Per sida
Plantur
Ingredienser
Kategori
Pris

Funktioner Plantur

  • Speciellt för kvinnor
  • Vårdar håret under klimakteriet
  • Aktiva ingredienser koffein
  • Främjar hårväxt

Funktioner Plantur

  • Speciellt för kvinnor
  • Vårdar håret under klimakteriet
  • Aktiva ingredienser koffein
  • Främjar hårväxt

Plantur 39

Plantur 39 är ett ledande varumärke som specialiserar sig på hårvårdsprodukter för kvinnor i klimakteriet. Det som utmärker dem är att de använder högkvalitativa och effektiva ingredienser i sina produkter. En av de viktigaste aktiva ingredienserna är koffein. Koffein är känt för sina stimulerande egenskaper och spelar en avgörande roll för att främja hårväxt och minska håravfall. Förutom koffein använder varumärket också andra värdefulla ingredienser, såsom panthenol, veteextrakt, ginkgo biloba och olika vitaminer och mineraler.

Plantur 39 Schampo med fytokoffein

Phyto-caffeine Shampoo 250ml är ett specialutvecklat schampo från varumärket. Detta schampo är utformat för att minska håravfall hos kvinnor i klimakteriet och stimulera hårväxt. Det innehåller en unik formula med phyto-caffeine, en aktiv ingrediens som tränger djupt in i hårrötterna och främjar energiförsörjningen till hårsäckarna. För en komplett hårvårdsrutin, använd Plantur balsam i tillägg till detta Plantur schampo.

Plantur 39 Struktur Balsam

Plantur 39 Structure Conditioner är ett högkvalitativt balsam som är speciellt utvecklat för att ta hand om och stärka håret hos kvinnor över 40 år. Balsamet är en viktig del av hårvårdsrutinen och ger intensiv näring och fukt till håret. Med sin unika formula hjälper Structure Conditioner till att förbättra hårstrukturen och göra håret starkare och mer motståndskraftigt. Det gör håret lätt att kamma igenom och minskar trassel och kluvna toppar. Dessutom ger balsamet en hälsosam glans och en silkeslen känsla. Detta balsam är lämpligt för daglig användning och ger optimal vård för kvinnor som vill stärka, skydda och ge sitt hår en hälsosam look.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.