fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Salongens interiör

Salontotal.se hittar du förstås också alla dina salongsinredningsartiklar. Salongsinredningen är en viktig del av salongens helhetsintryck. Den bestämmer atmosfären och utseendet i rummet och är därför faktiskt mycket viktig för salongens framgång. Om du letar efter en ny salongsinredning är det viktigt att tänka på vilka element som är viktiga. Men som tur är har vi ett brett utbud, så ta en snabb titt!

Sortering

Per sida
Kategori
Varumärke
  • visa allt
  • visa mindre

Salongsinteriör till perfektion

Från en handspegel till härliga doftljus: du kan sätta ihop hela din salongsinredning med vårt produktsortiment. Du kan ta hand om din salongsinredning in i minsta detalj, både bokstavligen och bildligt talat! Titta till exempel på våra bekväma frisörcyklar som är justerbara. Tack vare sadelns form sitter du alltid upprätt och din arbetsplats är ergonomiskt bra! Vi har också till exempel övningshuvuden som är idealiska för praktikanter och/eller frisörer under utbildning.

Stil och utrymme

Det är viktigt att tänka på vilken stil du vill ha i din salongsinredning. Titta på det övergripande utseendet och bestäm dig för vad som passar din salongs utseende. Det finns olika stilar och färger, så var inte rädd för att vara kreativ och experimentera! Tänk på det tillgängliga utrymmet och gör upp en plan. Se till att du vet exakt var varje föremål ska placeras och hur mycket utrymme som finns tillgängligt för förflyttning. På så sätt kan du se till att salongens inredning är funktionell och bekväm. Salontotal.se hjälper dig gärna med detta, så ta gärna kontakt med oss!

Köp produkter för salongsinredning från Salontotal.se

Fyll din salongsinredning med produkter från Salontotal.se? Då kan du åtminstone vara säker på att det ser snyggt ut och är av hög kvalitet! Om du beställer före kl. 22.00 söndag till fredag gör vi vårt bästa för att leverera ditt paket nästa arbetsdag! Och om du beställer för 35 euro eller mer betalar du inga fraktkostnader alls. Har du frågor om en produkt eller annat? Kontakta vår kundtjänst. De är tillgängliga måndag till fredag från 9:00 till 21:00 och lördag från 10:00 till 16:00. Vi hjälper dig gärna!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.