fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Spray för värmeskydd

En bra värmeskyddsspray är ett måste för hårstyling när du arbetar med värmeverktyg. Dessa sprayer innehåller ingredienser som skyddar hårets yta. Detta fördelar värmen jämnare och orsakar mindre skador på ditt hår. Dessutom ger värmeskyddsspray ytterligare näring åt håret så att det torkar ut mindre på grund av värmen. Kom ihåg att dessa sprayer minskar skadorna och därmed inte helt stoppar dem. Var därför alltid försiktig när du använder värmeapparater och använd dem inte för ofta. De bästa värmeskyddssprayerna hittar du på Salontotal.se, så ta en titt på vårt breda sortiment av produkter.

Sortering

Per sida
Hairtype
Featured
Problem med håret
Ingredienser
Typ av gåva
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris
  • visa allt
  • visa mindre
Varumärke
  • visa allt
  • visa mindre

Vad är värmeskyddsspray?

En värmeskyddsspray är en hårprodukt som är särskilt utformad för att skydda håret mot de skadliga effekterna av värmestylingverktyg, såsom hårtorkar, locktänger och plattänger. Den bildar en skyddande barriär mellan håret och höga temperaturer, vilket minskar skadorna på hårstråna. Genom att applicera sprayen innan du använder stylingverktyg hjälper den till att bibehålla hårets naturliga fuktbalans och förhindrar att håret blir skört eller får kluvna hårtoppar.

Vad gör sprayen?

Värmeskyddsspray skyddar håret mot de skadliga effekterna av värmestylingverktyg som hårtorkar och locktänger. När du använder den bildar den ett skyddande lager. Detta förhindrar att håret torkar ut, går sönder eller skadas av värme.

Olika typer av skyddsspray

Vi har värmespray från över 50 olika märken i vårt sortiment, så vi kan nästan helt garantera att det finns en spray som fungerar perfekt för dig! Välkända varumärken är Goldwell, Keune, L'Oréal eller Wella, men det finns många fler toppmärken. Vi har olika priskategorier som du enkelt kan ange i filtermenyn. Värmeskyddsspray är inte heller den enda formen av värmeskydd. Så vi säljer också hårprodukter som krämer, masker, oljor, serum, du heter det.

Vanliga frågor och svar

Hur använder man värmeskyddsspray?

För att använda värmeskyddsspray, spraya den jämnt över torrt eller fuktigt hår. Gör detta innan du använder en värmekälla som plattång eller hårtork. Se till att applicera sprayen även i topparna och längderna. Låt det torka innan du använder stylingverktyg för att skydda ditt hår från de skadliga effekterna av värme.

Vilket värmeskydd är bra?

Bra värmeskyddsspray innehåller silikoner och polymerer för att skydda håret mot värme. Populära märken som GHD, Wella Professionals och L'Oréal erbjuder bra alternativ. Valet beror på din hårtyp och budget. Välj en spray med rätt formula och värmebeständighet för dina stylingbehov för att skydda håret mot värmeskador.

Varför använda värmeskydd?

Värmeskyddsspray skyddar ditt hår från den skadliga värmen från stylingverktyg som fönar och locktänger. Det förebygger skador, håller håret friskt och bibehåller den naturliga fuktbalansen under styling.

Vilka produkter finns tillgängliga för värmeskydd?

Det finns olika typer av värmeskyddande produkter, t.ex. sprayer, serum och krämer. Värmeskyddande sprayer är populära för sin lätta konsistens och enkla applicering. Serum ger ofta extra glans och jämnhet, medan krämer har mer vårdande egenskaper. Välj den typ som bäst passar din hårtyp och dina stylingbehov.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.