fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.3/5

Värmeskyddsspray

En bra värmeskyddsspray är ett måste när du arbetar med värmeverktyg. Dessa sprayer innehåller ingredienser som skyddar hårets yta. Detta fördelar värmen jämnare och skadar håret mindre. Dessutom ger värmeskyddssprayer håret ytterligare näring så att det torkar ut mindre på grund av värmen. Kom ihåg att dessa sprayer minskar skadorna och inte helt stoppar dem. Var därför alltid försiktig när du använder värmeapparater och använd dem inte för ofta. De bästa värmeskyddssprutorna hittar du hos Salontopper, så ta en titt på vårt breda sortiment.

Sortering

Per sida
Hairtype
Featured
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris
  • visa allt
  • visa mindre
Varumärke
  • visa allt
  • visa mindre

Typer av värmeskyddsspray

Vi har värmeskyddsspray från över 50 olika märken i vårt sortiment, så vi kan nästan helt garantera att det finns en spray som fungerar perfekt för dig! Välkända märken är Goldwell, Keune, L'Oréal och Wella, men det finns många fler toppmärken. Vi har olika priskategorier som du enkelt kan ange i filtermenyn. Värmeskyddssprayen är inte heller den enda formen av värmeskydd. Vi säljer också krämer, masker, oljor, serum och mycket annat. Hos Salontopper kan du alltid vara säker på att du har ett stort urval och att du alltid väljer produkter av hög kvalitet!

Köp värmeskyddsspray från Salontopper

Behöver du extra skydd för ditt hår mot skador med en värmeskyddsspray från Salontopper? Hos oss har du ett stort urval av olika typer och märken. Därför är vi nästan säkra på att din perfekta produkt finns bland dem. Om du köper flera produkter till ett värde av minst 35 euro betalar du inte längre några fraktkostnader. Om du gör din beställning före kl. 22.00 söndag-fredag gör vi vårt bästa för att leverera den hem till dig redan nästa dag. Har du några frågor om en produkt eller annat? Kontakta vår kundtjänst. De är tillgängliga måndag till fredag från 9:00 till 21:00 och lördag från 10:00 till 16:00. Vi hjälper dig gärna!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.