fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.3/5

Spray för värmeskydd

En bra värmeskyddsspray är ett måste när du arbetar med värmeverktyg. Dessa sprayer innehåller ingredienser som skyddar hårets yta. På så sätt fördelas värmen jämnare och håret skadas mindre. Dessutom ger värmeskyddsspray ytterligare näring till håret så att det torkar ut mindre på grund av värmen. Kom ihåg att dessa sprayer minskar skadorna och därmed inte helt stoppar dem. Var därför alltid försiktig när du använder värmeapparater och använd dem inte för ofta. De bästa värmeskyddssprayerna hittar du på Salontotal.se, så ta en titt på vårt breda sortiment.

Sortering

Per sida
Hairtype
Featured
Problem med håret
Typ av gåva
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris
  • visa allt
  • visa mindre
Varumärke
  • visa allt
  • visa mindre

Olika typer av värmeskyddsspray

Vi har värmeskyddsspray från över 50 olika märken i vårt sortiment, så vi kan nästan helt garantera att det finns en spray som fungerar perfekt för dig! Välkända varumärken är Goldwell, Keune, L'Oréal eller Wella, men det finns många fler toppmärken. Vi har olika priskategorier som du enkelt kan ange i filtermenyn. Värmeskyddssprayen är inte heller den enda formen av värmeskydd. Vi säljer också krämer, masker, oljor, serum, du heter det. På Salontotal.se kan du alltid vara säker på att du har gott om valmöjligheter och alltid väljer produkter av hög kvalitet!

 

Vanliga frågor och svar

Hur använder man värmeskyddsspray?

Använd värmeskyddsspray genom att spraya den jämnt i torrt eller fuktigt hår innan du använder värmekällan, t.ex. en plattång eller hårtork. Se till att applicera sprayen även i topparna och längderna. Låt det torka innan du använder stylingverktyg för att skydda ditt hår från de skadliga effekterna av värme.

Vilket värmeskydd är bra?

Bra värmeskyddsspray innehåller silikoner och polymerer för att skydda håret mot värme. Populära märken som GHD, Wella Professionals och L'Oréal erbjuder bra alternativ. Valet beror på din hårtyp och budget. Välj en spray med rätt formula och värmebeständighet för dina stylingbehov för att skydda håret mot värmeskador.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.