fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Hudvård

Bra hudvård börjar på Salontotal.se. Ett brett utbud av rengörings- och hudvårdsprodukter. Så du kan sätta ihop den bästa hudvårdsrutinen och njuta av en frisk och strålande hud.

Sortering

Per sida
Kategori
Varumärke
  • visa allt
  • visa mindre

Bästa hudvård

Vilka produkter behöver du och vad är den bästa hudvården för dig? På Salontotal.se har du ett stort utbud av hudvårdsprodukter. Från daglig vård till extra lyx för en underbar avkopplande stund.

För daglig hudvård rekommenderar vi korrekt rengöring och vård. Rengör först din hud med en duschgel, kroppsskrubb eller en fast kroppsbar, sedan är det dags att vårda den med en body butter, body lotion eller hudolja.

Utöver denna kroppsvård finns det naturligtvis produkter för extra skydd och hudvård. Tänk på solskydd och after-sun. Du kan skapa en extra lyxig stund med hudvård genom att använda rika badoljor eller läckra kroppsmist. Så du kan ge den där stunden av omsorg lite extra lyx med fina dofter.

Hudvård för kvinnor

För många kvinnor är hudvård en del av den dagliga rutinen och det finns alla möjliga produkter som håller huden snygg. Från fet eller torr hud till rynkor och orenheter. För alla hudproblem finns det stödprodukter som hjälper till att förebygga och åtgärda dem. Sortimentet för hudvård för kvinnor är mycket omfattande och har fina dofter.

Hudvård för män

För män finns det många olika typer av specifik hudvård. De mest populära produkterna är kroppstvätt och 3-i-1-duschprodukter. Dessutom är många hudvårdsprodukter unisex och passar både män och kvinnor. Det finns också märken med specifik hudvård för män som Better Be bold, Framesi och 18.21 Man Made.

Hudvårdsprodukter

Hos Salontopper kan du köpa dina favoritprodukter för hudvård. Vi har ett brett sortiment och därför finns det en lämplig produkt för varje hudtyp. Om du köper dina hudvårdsprodukter före 23:59 (söndag till torsdag, före 22:00 på fredagar) levereras din beställning, om den finns i lager, i morgon! Dessutom skickas alla beställningar på över 35 euro gratis.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.