fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Torrschampo

Torrschampo är lösningen när ditt hår snabbt blir oljigt men du inte känner för att tvätta det varje gång. Torrschampo är också lösningen på stressiga morgnar som inte går som planerat. Ett bra torrschampo är en oumbärlig produkt i badrummet i dag. Vi hjälper dig gärna att hitta det bästa torrschampot.

Sortering

Per sida
Hairtype
Featured
Problem med hårbotten
Problem med håret
Ingredienser
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris
  • visa allt
  • visa mindre
Varumärke
  • visa allt
  • visa mindre

Ett torrschampo

Ett torrschampo är en vårdprodukt som du använder för att fördröja hårtvätten ett tag. Den ser till att oljan absorberas från håret och gör det fräschare igen. Nästan alla torrschampon ger också håret en volymökning. Verkligen en oumbärlig hårprodukt när du har lite mindre tid.

Det bästa torrschampot

Det bästa torrschampot är olika för alla. Letar du efter en produkt för alla hårtyper eller bara för färgat hår? I pulver- eller sprayform? Alla torrschampon har samma syfte: att absorbera olja från håret och se till att du kan skjuta upp tvätten en dag till. En pulvervariant är Maria Nila Cleansing Powder. Generellt sett är en spray ännu snabbare att välja, som till exempel våra andrapristagare: Wella Professionals EIMI Dry Me, Schwarzkopf Professional OSIS Refresh Dust och Kérastase Fresh Affair Dry Shampoo.

Hur man använder torrschampo

Hur man använder torrschampo är en ofta ställd fråga. Därför används den ofta på fel sätt. Du bör alltid skaka produkten innan du använder den och applicera den endast på hårrötterna. Du sprutar en liten mängd på ett avstånd av ca 20 cm. Dela upp håret i små sektioner så att produkten kan verka överallt. Det är viktigt att låta produkten göra sitt arbete först för att absorbera överflödig olja från håret. Låt den gärna dra in i några minuter innan du masserar in den i hårbotten. Om du gör det för snabbt kommer produkten tyvärr inte att ha hunnit absorbera all olja. Ett torrschampo ger också din frisyr omedelbar volym. Använd den bara inte för ofta i rad, eftersom det kan leda till att dina hårsäckar täpps till och att din hårbotten hamnar i obalans.

Tips: vet du att du har lite tid nästa dag, men att du verkligen borde tvätta håret eftersom det är ganska oljigt? Spraya sedan torrschampot i håret innan du går och lägger dig. Detta beror på att när du sover har produkten all den tid den behöver för att absorbera oljan. På morgonen är det bara att köra händerna genom håret och du är klar. Så du kan stanna i sängen lite längre, men ändå börja dagen med fräscht hår.

Läs produktinstruktionerna noggrant innan du använder produkten, eftersom de kan variera från produkt till produkt.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.