fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Glynt

Letar du efter ett pålitligt och fint hårmärke som alltid erbjuder dig hårprodukter av bästa kvalitet? Då är Glynt rätt plats för dig. Sortimentet är mycket brett, så du kan hitta produkter för alla hårtyper och önskemål. Är du nyfiken på produkterna eller har du använt dem i flera år och är ett stort fan? På Salontotal.se kan du handla det största utbudet av Glynt-produkter i Nederländerna! På Salontotal.se kan du köpa Spider Cream, Malibu Smoothing Cream och Mat Modeler. En sak är säker: Glynt-produkter gör aldrig någon besviken! Läs mer >>


Läcker användning av Glynt

Glynt hårprodukter är professionella hårvårdsprodukter som är kända för sin kvalitet och förmåga att stärka och skydda håret. Det som också är bra med detta märke är att det finns fina produkter för alla plånböcker. Dessutom är de viktigaste fördelarna med Glynt hårprodukter:

  • Ingredienser av hög kvalitet: Produkter från Glynt innehåller högkvalitativa ingredienser som keratin, aminosyror och vitaminer som stärker och skyddar håret.
  • Stärker och återställer håret: Dessa produkter är speciellt utformade för att stärka och reparera håret från skador.
  • Lämplig för alla hårtyper: Glynt tillverkar produkter för alla hårtyper, oavsett om du har lockigt, rakt eller vågigt hår.
  • Olika produktlinjer: Det finns olika produktlinjer för olika hårtyper och hårproblem. Det gör det enkelt att välja rätt produkt för dina specifika hårbehov.
  • Professionell användning: Glynt hårprodukter är också speciellt utformade för professionell användning i salonger, så kvaliteten på produkterna är ofta hög.
  • Mindre beroende av stylingprodukter: Dessa produkter ger fastare hår och mindre frissighet, vilket innebär att du behöver färre stylingprodukter, vilket i sin tur sparar pengar.

Köp Glynt hårprodukter på Salontotal.se

Vill du själv uppleva fördelarna med dessa läckra Glynt-produkter? Beställ då dina önskade produkter från det största utbudet på Salontotal.se redan idag. Då gör vi vårt bästa för att skicka dina favoritprodukter så snart som möjligt. Om du beställer före kl. 22.00 söndag till fredag gör vi vårt bästa för att leverera ditt paket nästa arbetsdag! Och om du beställer för 35 euro eller mer betalar du inga fraktkostnader alls. Har du några frågor om en produkt eller annat? Kontakta vår kundtjänst. De är tillgängliga måndag till fredag från 9:00 till 21:00 och lördag från 10:00 till 16:00. Vi hjälper dig gärna!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.