fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Hårspray

Letar du efter den där hårprodukten som ger ditt hår precis den där sista touchen? Salontotal.se En hårspray från har garanterat den effekten på ditt hår. Vi har ett brett utbud av olika varianter av hårspray. Det finns en passande produkt för varje hårtyp. Vi har flera sprayer i vårt sortiment som förhindrar att din skapade frisyr hänger sig. En hårspray lyfter varje frisyr till en högre nivå!

Sortering

Per sida
Hairtype
Featured
Problem med håret
Ingredienser
Typ av gåva
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris
  • visa allt
  • visa mindre
Varumärke
  • visa allt
  • visa mindre

Finishing spray för långvariga och vackra frisyrer

En finishing spray är en hårspray som används för att hålla håret på plats och se till att frisyren håller sig vacker hela dagen. Finishing sprays finns i olika styrkor, från lätt till extremt stark, och kan användas på alla hårtyper och texturer. Beroende på önskad look och hårtyp kan du välja en spray som ger extra volym, glans, stadga eller fuktskydd. En bra finishspray är också lätt att borsta ut och lämnar inga rester, vilket gör att håret ser naturligt och friskt ut. Oavsett om du satsar på en avslappnad eller glamorös look ger en finishing spray ditt hår den perfekta finishen för en långvarig och vacker frisyr.

Den bästa hårsprayen för ditt hår

Det finns olika typer av hårspray tillgängliga hos oss, var och en med sina egna unika egenskaper och fördelar. Det finns sprayer som ger volym, glans, textur och stadga. Genom att välja rätt finishing spray kan du skräddarsy din frisyr perfekt efter dina behov. Våra hårsprayer ser till att ditt hår håller formen hela dagen och skyddar det mot fukt. Beroende på vad du vill göra med ditt hår väljer du den bästa hårsprayen för ditt hår.

Med några av våra hårsprayer kan du skapa flera olika effekter. Om du är ute efter en lyftande effekt, applicera sprayen från rötterna på fuktigt hår och föna torrt. För en nonchalant effekt, spraya produkten på håret mellan föningarna. Skapa perfekt stadga genom att styla håret och sedan spraya hårsprayen ovanpå. Skapa volym genom att böja dig framåt och spraya sprayen genom håret framifrån och bakåt.

Hur man använder hårspray

Hårspray är en mångsidig produkt som kan användas på olika sätt. Det är viktigt att välja rätt hårspray för din hårtyp och önskade look. Det finns hårsprayer som är speciellt utvecklade för tjockt hår, fint hår och frissigt hår. I vår butik hittar du ett brett utbud av hårlacker, så att du alltid kan hitta den perfekta sprayen för ditt hår.

För att använda hårspray, applicera det på torrt hår. Håll sprayen cirka 30 centimeter från håret och fördela den jämnt över frisyren. Vill du ha extra stark stadga? Spraya då igen på samma avstånd. Var försiktig så att du inte använder för mycket hårspray, annars kan frisyren se stel och onaturlig ut.

Ett praktiskt tips är att spraya hårspray på din borste och sedan borsta håret. På så sätt sprids hårsprayen jämnt över håret och du undviker att för mycket produkt hamnar på samma ställe.

Visste du att hårspray inte bara kan användas i håret? En lätt dimma av hårspray över ansiktet kan hjälpa din makeup att sitta kvar längre. Återigen, håll tillräckligt avstånd och se till att inte rikta sprayen direkt mot ansiktet.

 

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.