fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Hairspray

Letar du efter den där hårprodukten som ger ditt hår den där sista touchen? Ett hårspray från Salontotal.se har garanterat den effekten på ditt hår. Vi har ett brett utbud av olika varianter av hårspray. Det finns en passande produkt för varje hårtyp. Vi har flera sprayer i vårt sortiment som förhindrar att din skapade frisyr hänger ihop. Ett hårspray lyfter varje frisyr till en högre nivå!

Sortering

Per sida
Hairtype
Featured
Ingredienser
Typ av gåva
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris
  • visa allt
  • visa mindre
Varumärke
  • visa allt
  • visa mindre

Finishing spray för långvariga och vackra frisyrer

En finishing spray är ett hårspray som används för att hålla håret på plats och se till att frisyren förblir vacker hela dagen. Finishing sprayer finns i olika styrkor, från lätta till extremt starka, och kan användas på alla hårtyper och texturer. Beroende på önskad look och hårtyp kan du välja en spray som ger extra volym, glans, stadga eller fuktskydd. En bra finishspray är också lätt att borsta ut och lämnar inga rester, vilket gör att håret ser naturligt och friskt ut. Oavsett om du väljer en avslappnad eller glamorös look ger en finishspray ditt hår den perfekta finishen för en långvarig och vacker frisyr.

Den bästa hårsprayen för ditt hår

Det finns olika typer av hårspray hos oss, alla med sina egna unika egenskaper och fördelar. Det finns sprayer som ger volym, glans, textur och stadga. Genom att välja rätt finishspray kan du skräddarsy din frisyr perfekt efter dina behov. Våra hårsprayer ser till att ditt hår håller sig i form hela dagen och skyddar det mot fukt. Beroende på vad du vill göra med ditt hår väljer du den bästa hårsprayen för ditt hår.

Med vissa av våra hårsprayer kan du skapa flera olika effekter. Om du är ute efter en lyftande effekt applicerar du sprayen från rötterna på fuktigt hår och fönar det. För en nonchalant effekt sprayar du produkten på håret mellan fönningarna. Skapa perfekt stadga genom att styla håret och sedan spraya hårsprayen ovanpå. Skapa volym genom att böja dig framåt och spraya sprayen genom håret framifrån och bakåt.

Så här använder du den

Hårspray är en mångsidig produkt som kan användas på olika sätt. Det är viktigt att välja rätt hårspray för din hårtyp och önskade look. Det finns till exempel hårspray som är speciellt utvecklat för tjockt hår, fint hår och frissigt hår. I vår butik hittar du ett brett sortiment av hårspray, så att du alltid kan hitta den perfekta sprayen för ditt hår.

För att använda hårspray applicerar du det på torrt hår. Håll sprayen cirka 30 centimeter från håret och fördela den jämnt över din frisyr. Vill du ha extra stark stadga? Spraya då igen på samma avstånd. Var försiktig så att du inte använder för mycket hårspray, annars kan din frisyr se stel och onaturlig ut.

Ett praktiskt tips är att spraya hårspray på din borste och sedan borsta håret. Detta sprider hårsprayen jämnt över håret och förhindrar att för mycket produkt hamnar på ett ställe.

Visste du att hårspray inte bara kan användas till håret? En lätt dimma av hårspray över ansiktet kan hjälpa din makeup att sitta kvar längre. Återigen, håll tillräckligt avstånd och se till att sprayen inte riktas direkt mot ditt ansikte.

Köp hårspray på Salontotal.se

Har vi övertygat dig om alla fördelar med att använda hårspray? Beställ då ditt perfekta finishspray på Salontotal.se och dra nytta av alla våra fördelar. Du kan inte bara räkna med bästa värde för pengarna utan även med supersnabb leverans. Om stylingprodukterna finns i lager kan vi till och med leverera dem hem till dig redan nästa dag. Allt du behöver göra är att lägga din beställning hos oss före 23:59 söndag till fredag. Om du dessutom beställer för 35 euro eller mer är fraktkostnaderna helt gratis. Om du har några frågor om någon av våra produkter eller deras användning, tveka inte att kontakta vår kundtjänst. Du kan nå dem mellan kl. 9.00 och 21.00 måndag till fredag och mellan kl. 10.00 och 16.00 på lördag. Vi hjälper dig gärna!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.