fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.2/5

Hairspray

Letar du efter den där hårprodukten som ger ditt hår den där sista finishen? Ett hårspray från Salontotal.se har garanterat den effekten på ditt hår. Vi har ett brett utbud av olika varianter av hårspray. Det finns en lämplig produkt för varje hårtyp. Vi har flera sprayer i vårt sortiment som förhindrar att din frisyr blir slapp. Ett hårspray lyfter varje frisyr till en högre nivå!

Sortering

Per sida
Hairtype
Featured
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris
  • visa allt
  • visa mindre
Varumärke
  • visa allt
  • visa mindre

Det bästa hårsprayet för ditt hår

Vi erbjuder olika typer av hårspray. Du kan tänka dig sprayer för mer volym, mer glans, mer textur och så vidare. Det håller också håret i form hela dagen. Beroende på vad du vill göra med ditt hår, välj det bästa hårsprayet som passar till det.

Med vissa av våra hårsprayer kan du skapa flera olika effekter. Om du vill ha en lyftande effekt, applicera sprayen från rötterna på fuktigt hår och föna. För en nonchalant effekt kan du spraya produkten på håret mellan hårfönen. Skapa perfekt stadga genom att styla håret och sedan spraya hårsprayen över det. Skapa volym genom att böja dig framåt och spraya sprayen genom håret framifrån och bakåt.

Hur man använder den

Det finns olika typer av hårspray för olika hårtyper. Tjockt, fint eller frissigt hår: på Salontotal.se finns det ett lämpligt spray för alla. Du kan använda den för att se till att din frisyr håller sig på plats eller för att bekämpa frissigt hår. För att sprida den över olika lager av håret, spraya den i din borste och borsta den genom håret. Visste du att du kan använda hårspray inte bara till håret? Om du sprayar lätt över ansiktet på avstånd kan det hjälpa till att få sminket att hålla längre.

Köp hårspray på Salontotal.se

Har vi lyckats övertyga dig om alla fördelarna med att använda hårspray? Beställ din idealiska spray från Salontotal.se och dra nytta av alla våra fördelar. Du kan inte bara räkna med bästa värde för pengarna, utan också med supersnabba leveranser. Om stylingprodukterna finns i lager kan vi till och med leverera dem till ditt hem redan nästa dag. Allt du behöver göra är att göra din beställning hos oss före kl. 23.59 söndag till fredag. Om du också beställer för 35 euro eller mer är fraktkostnaderna helt gratis. Om du har några frågor om någon av våra produkter eller deras användning, tveka inte att kontakta vår kundtjänst. Du kan nå dem mellan kl. 9.00 och 21.00 måndag till fredag och mellan kl. 10.00 och 16.00 på lördagar. Vi hjälper dig gärna!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.