fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Kroppssmör

Välj ett kroppssmör om du lider av torr eller känslig hud, eller om du bara vill ge din hud en god vård. Hitta ditt favorit body butter nu på Salontotal.se! Denna smakrika smöriga kräm innehåller ingredienser som ger näring och fukt och som dessutom får huden att lukta gott. De vårdar och ger näring till huden och gör den mjuk och smidig. Låter detta som musik i dina öron också? Prova sedan en av body butters från Salontotal.se och se till att din hud doftar gott och känns mjuk.

Sortering

Per sida
Featured
Ingredienser
Typ av gåva
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris
  • visa allt
  • visa mindre
Varumärke
  • visa allt
  • visa mindre

Varför använda kroppssmör?

Ett kroppssmör ger näring till torr hud genom att upprätthålla fuktnivån och gör åldrande hud mer elastisk. Eftersom den innehåller mycket A-vitamin hjälper den också till att minska rynkor. Produkten absorberas väl av huden och skyddar den. Efter användning kommer huden att kännas mycket mjuk och återfuktad. Det är en idealisk produkt att skämma bort sig själv med. Dessutom är den också bra om du lider av utslag på huden eller är solbränd. Den bästa tiden att använda kroppssmör är till exempel på kvällen eller när du inte har bråttom. Detta beror på att du kan ge den lång tid att dra in grädden.

Den bästa varianten

Vilket kroppssmör som är bäst för dig beror på vilken typ av hud du har. Dessa smörprodukter är utvecklade för torr hud, så de är extra närande och ger god vård. En variant som innehåller kakaosmör är idealisk för torr och känslig hud. Den avlägsnar döda hudceller och om du använder den regelbundet kommer din hud att bli mjuk och återfuktad. Sheasmör är viktigt för återfuktning. Den håller också huden elastisk och bidrar till blodcirkulationen. Om du har torr eller känslig hud är kroppssmör en riktig rekommendation.

Köp kroppssmör på Salontotal.se

Vill du skämma bort din hud och har du hittat din favoritproduktSalontotal.se? Då kan du enkelt beställa via vår webbshop. Om du köper flera produkter till ett värde av minst 35 euro är fraktkostnaderna helt gratis. Om du gör din beställning före kl. 23.59 söndag-fredag gör vi vårt bästa för att leverera den hem till dig redan nästa dag. Så praktiskt om du inte kan vänta på den mjuka huden! Har du frågor om en produkt eller annat? Kontakta då vår kundtjänst. Du kan nå oss måndag till fredag från 9:00 till 21:00 och lördag från 10:00 till 16:00. Vi hjälper dig gärna!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.