fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Comair hår

Comair är den bästa leverantören av frisörprodukter. Märkets uppdrag är att utveckla innovativa och trendiga produkter av hög kvalitet. När de gör det har personalen alltid i åtanke att priset ska vara rättvist och överkomligt. För att garantera dig den bästa kvaliteten samarbetar Comair Hair med de bästa internationella toppfrisörerna. Dessutom är varumärket alltid intresserat av utvecklingen på marknaden och kundernas önskemål. Så letar du efter en Comair hårtork, klippare eller kam? På Salontotal.se säljer vi allt! Så upptäck snabbt sortimentet. Läs mer >>

Sortering

Per sida
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris
  • visa allt
  • visa mindre

Comair hårproduktsortiment

Vårt sortiment av Comair hårprodukter är mycket brett. En professionell frisör kan vända sig till detta märke för en komplett inventering, inklusive salongsutrustning. Salontopper har därför gjort ett fint och bekvämt urval av de bästa Comair-produkterna.

Comair folie

Comair foil är avsedd att användas vid hårfärgning och highlights. Den erbjuder ett antal fördelar jämfört med traditionella metoder som kammar och borstar. Genom att använda hårfolie kan frisören dela in håret i sektioner och applicera färgen eller highlightsen exakt på specifika delar av håret. Detta garanterar en jämn färgning eller framhävning och förhindrar att andra delar av håret blir fläckiga.

Förutom hårfolier erbjuder Comair även andra frisörartiklar och tillbehör, såsom saxar, kammar, borstar, hårtorkar med mera. Varumärket är engagerat i innovation och utvecklar ständigt nya produkter för att möta behoven hos professionella frisörer och stylister.

Comair Slim hårtork

Vår absoluta toppfavorit är Comair Slim 1800 Ionic Hairdryer i svart och mint. Dessa högkvalitativa hårtorkar med jonteknik har en kraftfull växelströmsmotor och lämpar sig för professionell användning. Med 2 effektinställningar, 2 krigsinställningar och en kallinställning kan du gå hur långt som helst med denna hårtork! Förutom de 2 olika fästen/muntar och upphängningsöglan har den här apparaten också en extra lång och säker sladd. Detta gör att du kan arbeta med den på ett effektivt sätt.

Comair Hårtork 2 Go

Är du ofta på resande fot mycket? Comair Hair Dryer 2 Go är hårtorken när det gäller enkel transport. Den här Comair Hårtork väger 178 gram och har en medföljande resväska, och har hastighetsinställningar, temperaturinställningar och, en 2 meter lång sladd och en separat diffusor.

 

Comair kategorier och prisklasser

Oavsett om du letar efter en hårklippare, plattång, frisörcykel, färgbrickor, aluminiumfolie, airstyler, engångshandskar, blondinpulver och så vidare: du hittar det på Salontotal.se! Och om du inte är frisör men ändå vill dra nytta av dessa fantastiska kvalitetsprodukter kan du naturligtvis också göra det! Vi har fina Comair-produkter för alla plånböcker, så du får gärna bläddra igenom vårt sortiment.

Köp Comair-produkter från Salontotal.se

Har vi lyckats entusiasmera dig om det fantastiska frisörmärket Comair? Fantastiskt! Om du beställer från Salontotal.se får du alla möjliga fördelar. Du har till exempel fri frakt om du beställer för 35 euro eller mer. Och om du gör en beställning söndag till fredag före kl. 22.00 gör vi och leveransservice vårt yttersta för att leverera den till dig nästa dag. Har du frågor om en produkt eller annat? Vänligen kontakta vår kundtjänst. De är tillgängliga måndag till fredag från 9:00 till 21:00 och på lördag från 10:00 till 16:00. Vi hjälper dig gärna!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.