fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Styling av ögonbryn

Styling av ögonbrynen är en viktig del av din sminkrutin! Ögonbrynen är en viktig del av ditt utseende och kan forma och framhäva ditt ansikte. Välvårdade ögonbryn skapar en symmetrisk och välvårdad look. Och detta kan naturligtvis bidra till ditt självförtroende! Det är därför vi säljer olika produkter för ögonbrynstyling på Salontotal.se för att hjälpa dig att göra just det. För vi vill också att du ska må bra med de fina produkter vi säljer! Förutom ögonbrynstyling säljer vi också produkter för att ge dina fransar den färg och form du vill ha.

Sortering

Per sida
Kategori
Pris
  • visa allt
  • visa mindre
Varumärke

Gel för ögonbrynstyling

En enkel metod för att styla ögonbrynen är att använda en Brow Gel. Denna multifunktionella ögonbrynsgel kan forma, hålla på plats och "sätta" dina bryn. Med den här ögonbrynsstyrningen kan du ge dina bryn definition och få dig att se pigg ut igen! Det är förstås viktigt att välja rätt färg som passar bra till din hud och ditt hår. Tycker du att det är svårt? Ta då kontakt med oss! Sedan tittar vi tillsammans på vilken ögonbrynstyling som fungerar bäst för dig!

Styling av ögonfransar

Förutom produkter för ögonbrynstyling kan du också besöka Salontotal.se för att skapa de vackraste ögonfransarna! Långa och lockiga ögonfransar skapar en slående och dramatisk look som omedelbart drar till sig uppmärksamhet. Förlängning och lockning av ögonfransar framhäver ögonens naturliga skönhet och får dem att se större och mer uttrycksfulla ut. Och den största fördelen: du betalar inte alls lika mycket som i en riktig salong! Om du till exempel köper Refectocil Eyelash Lift Kit en gång behöver du aldrig mer böja dina fransar eller använda en ögonfransböjare igen. Perfekt!

Köp produkter för ögonbrynsstyling på Salontotal.se

Vill du gå runt med välvårdade ögonbryn och ögonfransar som om du precis varit på skönhetssalongen? Beställ då ögonfrans- och ögonbrynsprodukter idag på Salontotal.se! Om du beställer före kl. 22.00 söndag till fredag gör vi vårt bästa för att leverera ditt paket redan nästa arbetsdag! Och om du beställer för 35 euro eller mer betalar du inga fraktkostnader alls. Har du några frågor om en produkt eller annat? Vänligen kontakta vår kundtjänst. De är tillgängliga måndag till fredag från 9:00 till 21:00 och lördag från 10:00 till 16:00. Vi hjälper dig gärna!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.