fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.3/5

Biosilk

För silkeslent och glänsande hår letar du naturligtvis efter den bästa ingrediensen. Det var också vad de trodde på Biosilk. Sedan 1986 har de tillverkat hårprodukter som är berikade med naturligt silke. Detta säkerställer att Biosilk-produkterna ger håret mer glans, ditt hår blir mindre frissigt och du får mindre kluvna toppar. Vad mer kan du önska dig av Biosilks professionella hårprodukter! Läs mer >>


Funktioner Biosilk

 • Biosilk terapi
 • För alla hårtyper
 • Berikad med naturligt silke
 • Cruelty-free

Funktioner Biosilk

 • Biosilk terapi
 • För alla hårtyper
 • Berikad med naturligt silke
 • Cruelty-free

Biosilk terapi

I nästan 40 år har Biosilk tillverkat hårprodukter med naturligt silke. Detta beror på att det tillsatta silket garanterar en god reparation av håret och ger skydd till alla hårtyper. Dessutom gör aminosyrorna från silket håret mjukt och smidigt. Biosilks hårprodukter är inte testade på djur och uppfyller därför Leaping Bunny's Cruelty Free-märkning.

Olika Biosilk terapilinjer

Biosilk erbjuder hårprodukter för alla hårtyper och hårproblem. De olika linjerna är inriktade på specifika problem som du kan ha med ditt hår. Det finns 6 terapilinjer:

 • För alla hårtyper: Silk Therapy. Detta är varumärkets baslinje, som passar alla hårtyper.
 • För en fantastisk doft: Silk Therapy Irresistible. Detta är en variant av Silk Therapy med en härligt söt doft av jasmin och honung.
 • För fullständig rengöring och återfuktning: Silk Therapy Coconut. Kokosnötsoljans kraft kombinerad med silkeskraft för ännu mjukare, smidigare och glansigare hår.
 • För färgat hår: Colour Therapy. Om du har vackert färgat hår vill du naturligtvis använda produkter som skyddar det. Color Therapy-produkterna är berikade med antioxidanter för bättre färgskydd.
 • För torrt hår: Hydrating Therapy. Torrt hår behöver extra återfuktning och med tillägg av passionsfruktfrön och Maracuja-olja kan den här serien återfukta torrt och skört hår.
 • För fint och livlöst hår: Volumising Therapy. Dessa vård- och stylingprodukter ger volym till ditt fina och livlösa hår för att ge dig vackert fylligt hår.

Biosilk-produkter

På Salontopper har vi ett brett utbud av Biosilk-produkter. Varumärkets mest populära hårprodukter i rad:

Silk Therapy är ett mycket populärt hårserum. Detta serum vitaliserar håret med kraften från silke och lämnar håret glänsande, friskt och silkeslent.

Behöver du skydd när du fönar är Silk Therapy Thermal Shield din bästa vän. Detta serum ger värmeskydd när du använder olika stylingverktyg.

Mer volym med Volumizing Therapy Texturizing Powder. Detta texturiserande pulver ger alla hårtyper och längder mer volym från roten. Applicera den vid hårrötterna för mer volym. Dessutom hjälper den direkt till att absorbera överflödigt talg.

Silk Therapy Irresistible Haarparfum är verkligen oemotståndlig. Denna hårparfym ger ditt hår en underbar doft, men inte bara det. Den ger också fukt!

Ofta ställda frågor

Är Biosilk lämpligt för lockigt hår?

Biosilk-produkterna passar alla hårtyper, även lockigt hår. Särskilt Silk Therapy 17 Miracle Leave-In Conditioner är mycket lämplig för lockigt hår.

Är Biosilk-produkterna sulfatfria?

Dessa schampon från Biosilk är sulfatfria: Silk Therapy Shampoo och Silk Therapy Irresistible Shampoo.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.