fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Biosilk

Biosilk, en pionjär inom hårvård med silke, erbjuder ett exklusivt sortiment av produkter som förvandlar ditt hår till en mjuk och glänsande klipp ning.Upplev själv lyxen och fördelarna med produkter rika på silkesprotein. läs mer >>

Sortering

Per sida
Hairtype
Featured
Kategori
Pris
 • visa allt
 • visa mindre

Funktioner Biosilk

 • Biosilk Terapi
 • För alla hårtyper
 • Berikad med naturligt silke
 • Fri från grymhet

Funktioner Biosilk

 • Biosilk Terapi
 • För alla hårtyper
 • Berikad med naturligt silke
 • Fri från grymhet

Biosilks unika egenskaper och fördelar

Det som gör Biosilk unikt är kraften i naturligt silke. Silkesproteinerna kanreparera håret samtidigt som de ger ett skydd mot yttre skador. Dessutom innehåller många produkter även andra ingredienser som kokosolja, örtextrakt och vitaminer som bidrar till hårets hälsa och skönhet.

Silkesproteinerna tränger djupt in i håret och stärker och eventuellt återställer det inifrån. Det finns ytterligare fyra element som varumärket fokuserar på:

 • Intensiv återfuktning och näring
 • Skydd mot värme och UV-strålar
 • Minskning av frissighet och statiskt hår
 • Stärker håret och förebygger framtida skador

UV-skydd från Biosilk

Biosilks hårprodukter är kända för sina mångsidiga vårdfördelar. Dessa inkluderar
skydd mot UV-strålar. Silkesproteinerna i Biosilk-produkterna bildar inte bara en stärkande barriär för håret, utan hjälper också till att skydda håret mot skadliga UV-strålar. Detta är en viktig egenskap, eftersom exponering för solljus kan torka ut håret och leda till långvariga skador. För färgat hår hjälper UV-skyddet i produkterna till att hålla färgen levande och ljus längre.

Biosilk Silk Therapy: favoriten

Skäm bort ditt hår med den lyxiga vård det förtjänar med Silk Therapy. Den återförskadat hår till dess naturliga tillstånd genom att reparera och stärka det inifrån .Dessutom ger den skydd mot yttre skador. Bara en liten mängd räcker för att ge ditt hår en glänsande, hälsosam och silkeslen look. Silk Therapy harskapats för alla hårtyper.

Silk Therapy återupplivar håret och gör det friskt och silkeslent efter användning av Biosilk-serumet. Detta serum är rikt på 17 av de 19 aminosyror som finns i hår, vilka är anmärkningsvärt lika. Dessa aminosyror reparerar skadade delar av håret och skapar så att säga en slät kutikula runt håret. Det gör att håret känns lent och friskt.

I vårt sortiment hittar du tre olika format: 67ml, 167ml, 355ml.

Hur använder man Biosilk Silk Therapy?

Instruktionerna för att använda Silk Therapy är korta. Först och främst är det viktigt att skaka produkten före användning. Applicera en liten mängd av produkten i handflatorna och sedan på hårbotten till hårets ändar. Produkten kan appliceras i både vått och torrt hår.

Biosilk-produkter finns på Salontotal.se

Varje Biosilk-produkt är noggrant framtagen för att tillgodose ditt hårs unika behov: oavsett om du är ute efter volym, färgskydd eller intensiv återfuktning. Ge ditt hår den vård det förtjänar idag.

Vanliga frågor och svar

Vad är Silk Therapy?

Silk Therapy är en välkänd hårvårdsprodukt baserad på silkesproteiner. Den är utformad för att återfukta håret, skydda det mot värme och göra det silkesmjukt och glansigt. Den används ofta för att tämja frissigt hår och är lämplig för olika hårtyper.

Är Biosilk lämpligt för lockigt hår?

Varumärkets hårprodukter är lämpliga för alla hårtyper, inklusive lockigt hår.

Är Biosilks produkter sulfatfria?

Följande schampon från Biosilk är sulfatfria: Silk Therapy Biosilk Shampoo och Silk Therapy Irresistible Shampoo.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.