fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4/5

Biosilk schampo

Biosilk är ett välkänt varumärke med många hårvårdsprodukter, inklusive Biosilk schampo. Biosilk är känt för att använda högkvalitativa ingredienser som rengör, återfuktar och skyddar håret från yttre faktorer. Biosilk schampo är utformat för att behandla håret skonsamt.D Upptäck Biosilk schampo hos Salontopper och njut av ditt mjuka hår.

Sortering

Per sida
Hairtype
Featured
Pris

Typer av Biosilk schampo

Biosilk schampo finns i olika typer. Ett av de mest populära schampona är Silk Therapy Shampoo. Detta schampo är speciellt utformat för att återfukta och skydda håret, samtidigt som det blir mjukt och glansigt. Formulan innehåller silkesproteiner som tränger in i håret för att stärka och skydda hårfibrerna från skador. Dessutom innehåller schampot botaniska extrakt av kamomill och lavendel som hjälper till att lugna och slappna av håret. Ett annat populärt schampo från Biosilk är Color Therapy Shampoo, detta schampo är speciellt utformat för att skydda och bevara färgat hår, samtidigt som det rengör och återfuktar det. Formulan innehåller bambuextrakt som hjälper till att bevara hårfärgen.

Ingredienser i Biosilk

Biosilks schampon är fria från sulfater och parabener. Detta gör att schampona passar alla hårtyper, även färgat och kemiskt behandlat hår. Dessutom kan produkten användas på både rakt och lockigt hår. Tack vare de goda ingredienserna i Biosilk schampo blir håret silkeslent, starkt, glänsande och håller sig fint i form.

Andra produkter från Biosilk Care-serien

Förutom Biosilk schampo har märket många fler bra hudvårdsprodukter i sitt sortiment. Det rekommenderas att kombinera schampot med Biosilk balsam för bästa resultat. Biosilk balsam är utformade med samma syfte: att återfukta och skydda håret. Biosilk balsam gör dessutom att håret blir genomkammat. Med hårserum, hårsprayer och hårmasker kan du styla håret perfekt. Dessa produkter är också avsedda att ge näring och skydda håret. Med alla Biosilk-produkter kan du skapa en hel hårvårdsrutin.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.