fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Dear Barber

Letar du efter coola och professionella hårprodukter? Då borde du verkligen kolla in Dear Barber. Det här brittiska varumärket är gjort för och med barberare som vet vad mäns hårvårdsbehov är. Dear Barber har både hårvårdsprodukter och stylingprodukter i sitt sortiment. Dear Barbers produkter är dessutom Cruelty Free och varumärket växer med denna filosofi och bra produkter varje dag!

Sortering

Per sida
Ingredienser
Typ av gåva
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris

Dear Barber Styling

För män finns det naturligtvis många olika typer av stylingprodukter, så även hos Dear Barber Styling. De har de produkter som du skulle hitta hos vilken barberare som helst. Från pomade till en mattare som är en favorit hos många. Det finns rätt stylingprodukt för varje look och stil!

Dear Barber Mattifier

För ett fullt hår med en matt finish använder du Dear Barber Mattifier. Denna Mattifier-pasta ger håret mer textur så att du enkelt kan skapa volym med den. Dessutom ger pastan håret en matt - icke våt - finish, vilket gör att håret ser naturligt ut. Ingredienserna i denna mattifierpasta är inte bara inriktade på att styla håret utan även återfukta och skydda det. Detta kommer också att få ditt hår att se och kännas friskare i längden!

Dear Barber Pomade

På varje frisörsalong kommer du att se den här produkten ligga runt omkring; Dear Barber Pomade. Denna pomade ger en vacker glans till ditt hår, vilket är typiskt för en barberarlook. Denna stylingprodukt ger ditt hår den medelstarka stadga som det behöver, men också flexibilitet så att du kan styla det hela dagen. Utöver detta innehåller denna pomade även ingredienser som skyddar håret och hårbotten.

Dear Barber hårvård

Förutom stylingprodukterna finns det även Dear Barber Hair Care. Med schampo, balsam och skäggvård har märket en bra bas för en bra grooming- och stylingrutin. Dessutom är produkterna samlade i olika set med fina presentförpackningar. På så sätt kan du ge din favoritman en komplett rutin i present!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.