fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.3/5

Spik kit

Ett nagelkit är ett bekvämt sätt att köpa allt du behöver för att sköta eller måla dina naglar i ett paket. Gelnaglar, akrylnaglar, nagelvård: det är termer som blir allt vanligare när det gäller professionell nagelvård. Gel- och akrylnaglar är två populära metoder för att förlänga eller måla naglarna, medan nagelvård garanterar friska och välvårdade naglar. Ett nagelkit innehåller allt du behöver för att ge professionell nagelvård hemma.


Typer av nagelkit

Med ett nagelkit kan du experimentera med olika nageldesigns och färger, så att du alltid är uppdaterad med de senaste nageltrenderna. På så sätt kan du känna dig unik och trendig, och det är perfekt för alla tillfällen. Det är också praktiskt när du till exempel är på semester! Upptäck alla typer och sorter av nagelkit på Salontopper!

Gel-naglar

Gelnaglar är ett populärt val bland kvinnor som vill ha starka och glänsande naglar. Gelnaglar är gjorda av en speciell typ av gel som härdar under UV-ljus. Gelen appliceras på naglarna, varefter de härdas under UV-ljus. Gelen ger naglarna en naturlig glans och håller naglarna fasta och starka. Med ett kit för gelnaglar får du en bas, en färg, ett topplack och UV-ljus i ett paket.

Akrylnaglar

Akrylnaglar är ett populärt alternativ för nagelförlängningar. Dessa naglar tillverkas av en blandning av pulver och vätska som appliceras på naglarna och hårdnar. Akrylnaglar är fastare än gelnaglar och ger naglarna ett fylligare utseende. Även för detta säljer Salontopper vackra varianter av ett startkit för naglar som du kan öva på hemma.

Nagelvård

Förutom gel- och akrylnaglar är även nagelvård viktigt för friska och välvårdade naglar. Nagelvård innebär att man tar bort överflödig hud runt naglarna, klipper och filar naglarna och applicerar en vårdande olja eller kräm. Upptäck till exempel den NailPerfect Magical Nail Healing Kit.

Fördelar nagelkit

Ett nagelkit innehåller allt du behöver för professionell nagelvård hemma. Detta sparar tid och pengar eftersom du inte längre behöver gå till salongen för att få manikyr eller pedikyr. Dessutom kan du göra nagelvård i din egen takt och tid, utan att vara beroende av salongens öppettider. På så sätt kan du alltid ha välvårdade naglar.

Köp nagelkit på Salontopper

Vill du se ut som om du har varit på nagelsalongen varje dag? Köp då en av våra fantastiska varianter av nagelkit nu och spara tiotals euro! Om du beställer före kl. 22.00 söndag till fredag gör vi vårt bästa för att leverera ditt paket redan nästa arbetsdag! Och om du beställer för 35 euro eller mer är fraktkostnaderna helt gratis. Har du några frågor om en produkt eller annat? Kontakta då vår kundtjänst. De är tillgängliga måndag till fredag från 9:00 till 21:00 och lördag från 10:00 till 16:00. Vi hjälper dig gärna!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.