fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.1/5

Spik kit

Ett nagelkit är ett bekvämt sätt att köpa allt du behöver för att sköta eller måla dina naglar i ett paket. Gelnaglar, akrylnaglar, nagelvård: det är termer som blir allt vanligare när det gäller professionell nagelvård. Gelnaglar och akrylnaglar är två populära metoder för att förlänga eller måla naglarna, medan nagelvård garanterar friska och välvårdade naglar. Ett nagelkit innehåller allt du behöver för att ge professionell nagelvård hemma.

Sortering

Per sida
Kategori
Pris
  • visa allt
  • visa mindre
Varumärke

Typer av nagelkit

Med ett nagelkit kan du experimentera med olika nageldesigns och färger, så att du alltid är uppdaterad med de senaste nageltrenderna. Detta gör att du kan känna dig unik och trendig, och det är perfekt för tillfällen. Också praktiskt när du är på semester till exempel! Upptäck alla typer och varianter av nagelkit på Salontotal.se!

Gel-naglar

Gelnaglar är ett populärt val bland kvinnor som vill ha fasta och glänsande naglar. Gelnaglar är gjorda av en speciell typ av gel som härdar under UV-ljus. Gelen appliceras på naglarna, varefter de härdas under UV-ljus. Gelen ger naglarna en naturlig glans och håller naglarna fasta och starka. Med ett gelnagelkit har du en bas, en färg, ett överlack och UV-ljus i ett paket.

Akrylnaglar

Akrylnaglar är ett populärt alternativ för nagelförlängningar. Dessa naglar tillverkas av en blandning av pulver och vätska som appliceras på naglarna och härdar. Akrylnaglar är fastare än gelnaglar och ger naglarna ett fylligare utseende. Också för detta säljer vi på Salontotal.se vackra varianter av ett nagelstartkit där du kan öva hemma.

Nagelvård

Förutom gelnaglar och akrylnaglar är även nagelvård viktigt för friska och välvårdade naglar. Till nagelvård hör att ta bort överflödig hud runt naglarna, klippa och fila naglarna och applicera en vårdande olja eller kräm. Upptäck till exempel den NailPerfect Magical Nail Healing Kit.

Fördelar med nagelkit

Ett nagelkit innehåller allt du behöver för professionell nagelvård hemma. Detta sparar tid och pengar, eftersom du inte längre behöver gå till salongen för en manikyr eller pedikyr. Dessutom kan du göra nagelvård i din egen takt och tid, utan att vara beroende av salongens öppettider. Som ett resultat av detta kan du alltid ha vårdade och välvårdade naglar.

 

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.