fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Färgat hår

Du har precis gett ditt hår en ny vacker färg och nu vill du se till att det ser levande och strålande ut. På Salontotal.se förstår vi att färgat hår behöver extra uppmärksamhet och vård. Det är därför vi har ett brett urval av produkter speciellt för färgat hår. Oavsett om du väljer en djärv förändring eller subtila highlights, upptäck hur du får ditt färgade hår att lysa och njut av det under lång tid.

 

Sortering

Per sida
Hairtype
Featured
Problem med håret
Ingredienser
  • visa allt
  • visa mindre
Typ av gåva
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris
  • visa allt
  • visa mindre
Varumärke
  • visa allt
  • visa mindre

Schampo för färgat hår och mycket mer!

Inget är mer nedslående än en tråkig, blekt hårfärg. Lyckligtvis finns det produkter som är speciellt utformade för att bibehålla intensiteten och livfullheten i din hårfärg. Vårt urval av schampon för färgat hår, balsam och behandlingar är berikade med färgskyddande ingredienser som hjälper till att bevara färgpigmenten och minska blekningen. Njut av din strålande hårfärg längre och få den att sticka ut vart du än går.

Hårmask för färgat hår mot torrhet och skador

Färgat hår behöver extra fukt och näring för att hålla sig friskt och glänsande. Våra produkter för färgat hår är formulerade med vårdande ingredienser som tränger in djupt i håret och ger det fukt och näring. Vitaminer, antioxidanter och naturliga oljor samverkar för att reparera skadat hår och ge det en hälsosam look. Skäm bort ditt hår med den fukt och näring det behöver för att se och kännas vackert. Använd till exempel en hårinpackning för färgat hår!

Extra UV-skydd för färgat hår

Efter att du har färgat håret är det viktigt att skydda det mot skadlig yttre påverkan. Våra produkter för färgat hår ger ofta extra skydd mot UV-strålar, värme från stylingverktyg och miljöföroreningar. De skapar ett skyddande lager runt håret, bevarar färgen längre och skyddar det mot skador. Låt ditt hår skina och njut av solen, stylingverktygen och vardagen med sinnesfrid.

Förläng livslängden på färgat hår

Med rätt produkter kan du förlänga livslängden på din hårfärg och njuta av den längre. Våra professionella produkter för färgat hår är utvecklade med de senaste teknikerna och formlerna för att bevara färgen och främja hårets hälsa. Oavsett om du letar efter ett uppfriskande schampo, ett vårdande balsam eller en intensiv behandling har vi de rätta produkterna för att ta hand om och skämma bort ditt färgade hår.

 

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.