fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.3/5

Texturspray

Letar du efter en hårprodukt för att ge ditt hår mer struktur? Salontopper har olika texturiserande sprayer, var och en med sin egen effekt. Sprayer med havssalt hjälper dig till exempel att få en strandlook, medan boostsprayer kan ge lockarna mer spänst och volym. Ditt hår kommer att vara vackert hela dagen tack vare ett texturspray!

Sortering

Per sida
Featured
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris
  • visa allt
  • visa mindre
Varumärke
  • visa allt
  • visa mindre

Spray för hårtextur

Ett texturspray är en stylingprodukt som du kan använda för att ge ditt hår den sista finishen. De finns i olika varianter för olika hårtyper. De kommer alltid väl till pass när du vill ge ditt hår mer struktur, fyllighet och volym. Tack vare den här produkten kan du skapa många olika looks. Har du t.ex. tunt eller livlöst hår? Sedan kan du enkelt ge den mer kropp med en texturspray.

Typer av textursprayer

Det finns textursprayer i många olika typer från många olika märken. Alla typer ger håret textur och fyllighet, men de har också ofta ytterligare egenskaper. Det finns till exempel hår för en strandig look, extra volym eller för att lyfta hårrötterna.

Några favoriter i vårt sortiment är:

Wella Professionals EIMI Ocean Spritz: en fin saltspray för en perfekt strandlook. Den här produkten ger dig den struktur och textur du behöver för att skapa en rörig look.

{Productlink|2679|Redken Triple Take 32: met dit fijne product ben je zeker van een residu-loze body, langdurige hold én bescherming tegen veranderingen in de luchtvochtigheid!

Kevin Murphy Bedroom.Hair: Denna produkt ger håret glans, volym till rötterna och ger textur och separation till längder och toppar.

Hur använder man en texturspray?

En texturspray för hår är mycket lätt att använda:

  • Steg 1: Välj först ett som passar din hårtyp och ger dig den effekt du vill ha, till exempel en strandig struktur eller en voluminös look.
  • Steg 2: Applicera sedan från mitten av håret till topparna.
  • Steg 3: gnugga/klämma håret mellan händerna tills du får önskat resultat.

Handla den bästa textursprayen hos Salontopper

På Salontopper har vi ett brett utbud av fina textursprayer som ger håret textur.

Beställer du på Salontopper.nl före 23:59 (från söndag till torsdag kväll)? Då levereras din beställning i morgon! På fredagar levereras beställningar som görs före kl. 22.00 i morgon. Tillsammans med vår partner PostNL gör vi vårt yttersta för att hålla den utlovade leveranstiden om produkten finns i lager. Om din beställning är 35 euro eller mer skickar vi din beställning gratis.

Om du har frågor om en produkt eller om något är oklart kan du alltid kontakta vår kundtjänst. Vår kundtjänst är tillgänglig måndag-fredag från 09:00 till 21:00 och lördag från 10:00 till 16:00. Gå till kontakt för att hitta telefonnummer och e-postadress. Vi hjälper dig gärna!

Ha kul att shoppa på Salontopper!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.