fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Layrite

Ett trevligt och coolt varumärke är amerikanska Layrite. Den utvecklades av Donnie Hawley för att skapa en bra pomad som lätt kunde tvättas ut. Layrites motto är därför "vaxets styrka, tvättas ut som gel". Nu har Layrite expanderat till flera andra stylingprodukter och andra frisörprodukter. läs mer >>

Sortering

Per sida
Featured
Typ av gåva
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris
  • visa allt
  • visa mindre

Funktioner Layrite

  • För män
  • Lätt att tvätta
  • Populära stylingprodukter

Funktioner Layrite

  • För män
  • Lätt att tvätta
  • Populära stylingprodukter

Köp Layrite

På Salontopper kan du köpa många olika produkter från Layrite. Detta märke har en omfattande stylinglinje men även flera andra produkter som schampo och balsam samt rakningsprodukter. Särskilt populära är stylingprodukterna eftersom de är lätta att tvätta. Du kan alltså även köpa duoprodukter från Layrite!

Layrite-produkter

Grundaren Donnie Hawley fick höra av så kallade experter att barberare inte skulle fungera och att det var ett utdöende yrke. Han ignorerade dem och irriterad över status quo såg han möjligheter där andra såg begränsningar. Hans nya vattenbaserade Layrite-produkter var redan älskade av kunderna och han ville gärna bygga vidare på detta. Och den drivkraften har gjort att varumärket nu är framgångsrikt med Layrite-produkter av högsta kvalitet!

Särskilt populära är Layrite-produkterna för styling. Dessa är oftast vattenbaserade och är därför lätta att tvätta bort. Nedan följer de tre mest populära produkterna.

Layrite Cement Clay

Denna Cement Clay är en mycket populär produkt. Det är en lera med en naturlig matt finish. Den binder håret för att ge mer textur och volym. Du kan styla om den hela dagen och den är lätt att tvätta eftersom den är vattenbaserad.

Layrite Super Hold Pomade

Om du letar efter en vattenbaserad gelpomad är Super Hold Pomade något för dig. Den har en stark stadga som håller håret på plats hela dagen och ger en fin glans. Eftersom den är vattenbaserad kan du enkelt skölja ur den.

Ofta ställda frågor

Är Layrite vattenbaserat?

Ja, alla Layrite-produkter är vattenbaserade, vilket gör dem lättare att tvätta ut.

Är layrite pomade bra?

Många svär på Layrite pomade och det är därför en favoritstylingprodukt och speciellt från Layrite eftersom den är lätt att tvätta ut!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.