fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4/5

Layrite Pomade

Layrite Pomade är en stylingprodukt som gör att du kan skapa olika frisyrer. Produkten har en unik konsistens som lätt kan appliceras och fördelas i håret. Med Layrite Pomade blir ditt hår dessutom inte fett eller klibbigt. I sortimentet finns olika typer av Layrite Pomade: Original, Superhold och Natural Matte.

 

Sortering

Per sida
Featured
Typ av gåva
Pris
  • visa allt
  • visa mindre

Vad är Layrite Pomade?

Pomade är en hårstylingprodukt med en fett- eller vaxliknande konsistens som du använder för att styla ditt hår. Layrite Pomade ger glans och stark stadga. Pomade gör också att ditt hår har mindre benägenhet att torka ut. Den tar också bättre hand om hårbotten. Produkten försvinner bara ur håret när du tvättar det.

Typer av Layrite Pomade

Layrite Pomade finns i olika typer. Den mångsidiga produkten används främst av män som vill styla sitt hår. Layrite Original Pomade är märkets första och mest populära pomade. Denna hårprodukt är vattenbaserad och har en medelhög stadga under hela dagen. Layrite Superhold Pomade är en produkt som inte försvagas, vilket gör att du kan njuta av ditt modellerade hår hela dagen.

Format

Produkten finns tillgänglig i olika storlekar. Till exempel är en liten burk 42 gram och den mellersta burken 120 gram. Layrite Original och Superhold Pomade finns även i en stor burk. Denna är 297 gram.

Användning av produkten

och stor fördel med produkten är att den är lätt att applicera. Ta en liten mängd av produkten i handen och gnugga ut den i handflatorna. Applicera Layrite Cement Clay på handdukstorkat till torrt hår. Ju torrare håret är, desto starkare stadga och matt finish. Fördela produkten över håret och styla som önskat. Om du fuktar håret kan du skölja ur produkten.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.