fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Glansspray

Vill du ge ditt hår lite mer glans? Då behöver du en glansspray. Denna spray ger ditt hår en extra touch av glans och den vård det behöver. Använder du redan hårprodukter med glansspray för att vårda ditt hår och ge det en strålande glans? Handla de bästa hårprodukterna med glansspray på Salontotal.se.

Sortering

Per sida
Hairtype
Featured
Problem med håret
Ingredienser
Typ av gåva
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris
  • visa allt
  • visa mindre
Varumärke
  • visa allt
  • visa mindre

Glansspray hårprodukter

Du använder en glansspray för att göra hårets naturliga glans lite mer strålande. De flesta produkter innehåller vårdande oljor som ger en vacker glans. Lider du av tråkigt hår? Då är denna spray oumbärlig i din hårvårdsrutin. Sprayen ger ditt hår den glans det behöver för att se vackert, friskt och strålande ut. Shine Spray hårprodukterna tynger inte ner håret, så det är en bra produkt att använda när du stylar ditt hår. Tack vare de vårdande egenskaperna hos en glansspray är frissigt hår ett minne blott. Sprayen får ditt hår att se vackert och vårdat ut, utan att det ser fett ut. Vilken är din favoritprodukt för glansspray?

Hur man använder den

Vad är det bästa sättet att använda en hårprodukt med glansspray? Det är bäst att använda sprayen i torrt hår. Skaka produkten före användning och spraya den sedan på håret med ett avstånd på cirka 20 cm. Detta kan variera från produkt till produkt, så läs bruksanvisningen innan du använder produkten. Vissa produkter har andra egenskaper än att ge fin glans, till exempel att skydda håret från värmen från värmeverktyg. Om den ger detta skydd kan du också använda den på vått och fuktigt hår innan du stylar det med ditt favoritverktyg. Använder du produkten på torrt hår? Sedan är det en finish (touch) spray. Efter stylingen sprayar du produkten i håret för att slutföra looken. Låt ditt hår glänsa med de bästa hårprodukterna med glansspray från Salontotal.se.

Vårt flaggskepp, shine spray, är Sebastian Professional Shine Define. Detta hårspray innehåller bergkristall-extrakt som ger strålande glans, stadga och flexibilitet. Ditt hår är omedelbart vårdat och skyddat. Få vackert och glänsande hår genom att använda de bästa stylingprodukterna.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.