fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Lancôme

Lancôme

Det lyxiga kosmetikmärket Lancôme har legat i skönhetens framkant i mer än 80 år. Varumärket grundades i Frankrike 1935 av Guillaume d'Ornano och affärspartnern Armand Petitjean. Namnet Lancôme kommer från skogen Lancosme, som ligger i Indre-dalen i Frankrike. Rosorna i området var en inspiration till den ikoniska rosen, som fortfarande återspeglas i logotypen idag. Läs mer >>

Sortering

Per sida
Kategori
Pris

Varumärket

Lancôme har ett brett utbud av olika hudvårdsprodukter. Produkterna består av en blandning av skönhet och glamour med en fransk touch. Alla produkter har en fin konsistens och verkar målinriktat. Letar du efter en fin ansiktsrengöring, toner, serum, dagkräm, nattkräm, ögonkräm, mask eller skrubb? Då har du kommit till rätt ställe med detta märke. Hitta de produkter som passar din hud bäst och komplettera din hudvårdsrutin! Handla dina favoritprodukter på Salontotal.se.

Lancôme serum

Lancôme har ett brett utbud av olika typer av serum. Ett serum är mer koncentrerat än en kräm och absorberas djupare in i huden. Det är en flytande produkt som du lägger till som ett extra tillskott i din hudvårdsrutin. Du anpassar typen av serum till din hudtyp eller ditt hudproblem, till exempel anti-ageing, matthet, rynkor, mörka fläckar eller uttorkad hud.

Lancôme dagkräm

En dagkräm är en oumbärlig produkt i din dagliga hudvårdsrutin. Den får huden att se och känna sig vårdad, frisk och fräsch ut. En dagkräm ser till att huden är återfuktad och får näring. Välj den Lancôme dagkräm som passar bäst för din hud och dina behov, så att du kan njuta av en hud som känns fin!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.