fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.3/5

 

Proraso

Proraso är ett italienskt märke för hårvård för män som grundades 1948 av Ludovico Martelli. Varumärket experimenterade i ett litet laboratorium i Florens för att ta reda på vilka formler som fungerade och vilka som inte fungerade. På så sätt upptäckte varumärket snart nya produkter för män. Proraso lanserade därför snart en pre-shave-kräm och ett aftershave-balsam. Rakprodukterna blev populära i hela Italien och alla barberare började använda märket. Trots att varumärket har funnits i flera decennier lyckas det fortfarande locka till sig en modern publik genom att göra produkter som följer med tiden. Upptäck alla Proraso-produkter nu på Salontotal.se. Läs mer >>

Sortering

Per sida
Proraso
  • visa allt
  • visa mindre
Typ av gåva
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris
  • visa allt
  • visa mindre

Linjerna i Proraso

Proraso har utvecklat fyra linjer för varje skäggtyp: Green, Wood and Spice, Red och Eucalyptus. Det finns alltså en lämplig rakningsprodukt för varje hudtyp. Green innehåller eukalyptus och mentol, vilket ger en fräsch känsla. Röd har däremot en lugnande effekt och ser till att du inte får en brännande känsla efter rakning. Ta en titt på produkterna och upptäck vad Wood and Spice och Eucalyptus till exempel kan göra för dig. Här hittar du hela Prorasos sortiment.

Proraso-produkter

Proraso har ett sortiment av de bästa rakningsprodukterna för alla män och alla skäggtyper. Bland de produkter som finns tillgängliga för rakning och skötsel finns aftershave, skäggolja, rakskum och rakborstar. För att rengöra skägget kan du dessutom hitta vissa schampon i vår webbutik. För att stimulera hårväxten kan du använda Military brush. Den tar bort mjäll och lösa hårstrån och fördelar naturligt talg från rot till topp.

Handla de bästa märkena på Salontotal.se

Köp de bästa märkena nu på Salontotal.se och njut av ett vackert skägg varje dag. Har du bråttom med produkter? Det är inget problem för oss! Om du beställer från söndag till fredag före kl. 23.59 gör vi vårt yttersta för att leverera den hem till dig redan nästa dag. Och om du beställer produkter till ett värde av 35 euro eller mer behöver du inte betala några ytterligare fraktkostnader. Perfekt om du råkar behöva fler produkter. Är du inte säker på vilken av Prorasos linjer som är bäst för dig, eller har du en annan fråga? Du kan kontakta vår kundtjänst på vardagar kl. 9-21 och på lördagar kl. 10-16. Vi hjälper dig gärna!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.