fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Proraso

Proraso är ett ikoniskt italienskt varumärke som har försett män från hela världen med högkvalitativa rakprodukter sedan 1948. Det är känt för sin tidlösa kvalitet och omisskännliga italienska charm. Varumärket erbjuder olika produkter fulla av naturliga ingredienser och formler som är särskilt utformade för att vårda och skydda huden under och efter rakning. läs mer >>

 

Sortering

Per sida
Proraso
  • visa allt
  • visa mindre
Ingredienser
Typ av gåva
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris
  • visa allt
  • visa mindre

Fördelar och egenskaper hos Proraso

Prorasos produkter är fria från artificiella färgämnen, parabener och silikoner. Detta gör dem idealiska för alla hudtyper, inklusive den mest känsliga huden. Med ingredienser som eukalyptusolja och glycerin erbjuder varumärket inte bara en uppfriskande rakning, utan också återfuktning och skydd för huden. Varje produkt är utformad för att minimera hudirritation och ge en mjuk känsla.

Vårt sortiment av Proraso

Salontotal.se hittar du ett omfattande sortiment av dessa vårdande rakningsprodukter, alla utformade för att ge en behaglig rakning. Vi listar de mest populära produkterna för dig:

  • Proraso raktvål: finns i flera varianter som den gröna med eukalyptusolja och mentol, den vita speciellt framtagen för känslig hud med grönt te och havre och den röda för det tjockare och tuffare skägget med sandelträolja. Varje tvål skapar ett krämigt lödder som gör att rakhyveln glider mjukt.
  • Proraso aftershave balm: dessa lugnande balms innehåller naturliga ingredienser som hjälper till att återfukta och mjuka upp huden efter rakning.
  • Proraso skäggolja: utformad för att mjuka upp skägget samtidigt som den ger näring åt den underliggande huden för att förhindra klåda och fjällning.

Se hela sortimentet enkelt via vår hemsida.

Köp Proraso produkter från Salontotal.se

Proraso erbjuder ett omfattande sortiment av produkter för rakning och skäggvård. Från sin rika historia och sitt engagemang för kvalitet till sina naturliga ingredienser som är utformade för alla hudtyper, är varumärket synonymt med bekväm rakning. Utforska hela sortimentet på Salontotal.se och upplev själv den perfekta kombinationen av tradition och kvalitet som bara Proraso kan erbjuda.

Ofta ställda frågor om Proraso

Kan Proraso raktvål användas för alla hudtyper?

Ja, varumärket har utvecklat flera formler som är lämpliga för olika hudtyper, inklusive känslig hud. Den vita linjen är speciellt formulerad med hudlindrande ingredienser som grönt te och havre. Denna variant är perfekt för känslig hud.

Hur använder jag märkets raktvål för bästa resultat?

Blöt din rakborste med varmt vatten. Snurra borsten i raktvålen för att skapa ett krämigt lödder. Applicera den i ansiktet i en cirkelrörelse för att mjuka upp skäggstråna och förbereda huden för rakning. Efter rakning, skölj med kallt vatten och applicera märkets aftershave balm för extra vård.

Finns det några särskilda fördelar med att använda Proraso skäggolja?

Märkets skäggolja är berikad med naturliga oljor som avokado och valnöt. Dessa ingredienser gör skäggstråna mjuka och glänsande samtidigt som de återfuktar huden under.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.