fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Ögonbrynsfärg och ögonfransfärg

Vill du ge dina ögonbryn och/eller ögonfransar en lite mörkare nyans? Då behöver du en ögonbrynsfärgare eller ögonfransfärgare. Skapa en öppen look med vackra mörka fransar och ett färgat ögonbryn som får ditt ansikte att lysa lite mer. Letar du efter en bra ögonbrynsfärg eller ögonfransfärg? Vi hjälper dig gärna.

Sortering

Per sida
Featured
Typ av gåva
Kategori
Pris
Varumärke

Ögonbrynsfärg

Med en ögonbrynsfärgare kan du ge dina ögonbryn lite mer färg och få ditt ansikte att glänsa. Välj en naturlig färg eller låt den sticka ut lite mer. Det finns flera olika ögonbrynsfärger som du kan välja mellan för att skapa den perfekta ögonbrynsfärgen. I genomsnitt är färgen synlig på håret i 4-6 veckor. Vad som är den bästa ögonbrynsfärgen varierar från person till person.

Färgningsmedel för ögonfransar

Genom att använda en ögonfransfärgningsfärgare kan du skapa en öppen look. Svart är ofta valt eftersom det mest liknar mascara. Färgning av ögonfransar är perfekt för semestern, så att du inte behöver tänka på mascara när du vill ligga vid poolen. Om du aldrig använder mascara men saknar den öppna looken med mörka fransar är ögonfransfärg lösningen för en naturlig och välvårdad look.

Använd ögonbrynsfärg och ögonfransfärg

Ögonbrynsfärg

Först och främst ska du välja den färg som passar bäst till din hårfärg. Har du hittat rätt färg för ögonbrynen och köpt tillbehören? Sedan kan du börja. Färgen kan också blandas för att få den perfekta färgen.

 • Steg 1: rengör huden och ögonbrynshåren med RefectoCil Eye Make-Up Remover.
 • Steg 2: Applicera RefectoCil Skin Protection Cream runt ögonbrynen. Detta förhindrar färgfläckar på huden.
 • Steg 3: Blanda ca 1 cm färg med 5 droppar Oxidant Liquid ELLER med 7 droppar Oxidant Cream.
 • Steg 4: applicera färgen på ögonbrynen och ta bort rester på huden med en bomullspinne.
 • Steg 5: Hur länge färgen ska sitta kvar varierar från person till person och hur slående färgen kan vara.
 • Steg 6: Ta bort ögonbrynsfärgen med fuktiga bomullsrondeller.
 • Steg 7: Tycker du fortfarande att dina ögonbryn är lite för ljusa? Applicera sedan ögonbrynsfärgen på nytt och låt den verka en kort stund till.

Färgningsmedel för ögonfransar

Den vanligaste färgen för ögonfransar är svart. Blåsvart och djupblått används också ofta.

 • Steg 1: rengör ögonfransarna med RefectoCil Eye Make-Up Remover.
 • Steg 2: applicera silikonpads eller hudskyddskrämen med fransblad under den nedre fransraden. Detta skyddar huden mot färgfläckar.
 • Steg 3: Blanda ca 1 cm färg med 5 droppar Oxidant Liquid ELLER med 7 droppar Oxidant Cream.
 • Steg 4: Applicera försiktigt ögonfransfärgen på fransarna. Håll ögonen stängda under appliceringen. Det är viktigt att göra detta mycket noggrant. Färg i ögonen svider!
 • Steg 5: Låt ögonfransfärgen verka i 10 minuter.
 • Steg 6: Ta bort färgen med fuktiga bomullsrondeller. Upprepa tills det inte lossnar mer färg. Du kan också skölja ögonen med vatten för att se till att alla rester försvinner.

Ögonbrynsfärg och ögonfransfärg ska alltid göras med väteperoxid. Det finns två varianter av detta, nämligen Oxidant Liquid och Oxidant Cream. Krämen gör färgsubstansen lite fylligare, vilket gör den lätt att applicera. Det finns ingen skillnad mellan färgerna. Alla färger kan användas till både ögonbryn och fransar. Vissa färger är bara lite snyggare för fransarna eller bara för ögonbrynen.

Olika färger av ögonbrynsfärg och ögonfransfärg

0 - Blond
1 - Svart
1.1 - Grafit
2 - Blå-svart
2.1 - Deep Blue
3 - Brun
3.1 - Ljusbrun
4 - Kastanj
4.1 - Röd
Känslig svart
Känslig mörkbrun
Känslig Middle Brown

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.