fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Hårförlängningar

Med hårförlängningar kan du skapa din drömlängd och volym! Extensions är lätta att applicera och gör ditt hår vackert långt och fylligt. Hos Salontotal hittar du högkvalitativa extensions i olika längder och färger.

Hårförlängning

Har du alltid velat ha långt och fylligt hår, men ditt hår växer inte så snabbt eller är tunt? Då är hårförlängningar lösningen. Hårförlängningar är hårförlängningar som fästs i ditt eget hår. De kan vara gjorda av nylon eller polyester (syntetiska extensions) eller äkta hår. De som är tillverkade av 100 % naturligt hår är mycket bättre för dina egna lås. Tillbyggnader finns i många olika färger och storlekar. Det finns också en skillnad i hur hårförlängningen fästs.

Typer av hårförlängningar

Hur du fäster dem i håret skiljer sig åt för varje hårförlängning. Några olika typer är:

  • Clip-in-förlängningar: Detta är hårremsor med clips på toppen. Du kan ta av och på dem när du vill, eftersom du fäster dem direkt i håret! Användningen är helt smärtfri.
  • Flip-in-hår: en hel hårremsa som fästs på en fiskelina. På så sätt får du ett helt hårhuvud på en halv minut.
  • Vävnad: Denna hårdetalj fästs i ditt eget hår med nål och tråd. Ofta flätas först ditt eget hår och sedan appliceras väven.
  • Bonding: hårförlängningen limmas fast i ditt eget hår med hjälp av speciallim och värmetänger. Dessa måste appliceras av en professionell frisör.
  • Tejp: Här fästs riktiga hårstrån på dubbelhäftande tejp. Tofsarna kan fästas i ditt eget hår tack vare den dubbelhäftande tejpen, ingen värme behövs.

 

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.