fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Hårförlängning

Oavsett om du drömmer om långa lockar för ett speciellt tillfälle eller letar efter enpermanent lösning för mer volym och längd: vi har de hårförlängningar du behöver. Vi berättar allt om de olika typerna av hårförlängningar, såsom specifika tillämpningar, fördelar och praktiska underhållstips.

Sortering

Per sida
Kategori
Varumärke

Hårförlängningar: clip-in

Clip-in hårförlängningar är ett enkelt sätt att tillfälligt lägga till längd och volym till ditt hår . De består av hårstycken som fästs på små clips. Du kan enkelt fästa dem ditt eget hår. Denna metod är idealisk för speciella tillfällen eller när du känner fören snabb förändring utan permanenta justeringar.

Applicering av clip-in hårförlängningar

Att applicera clip-in extensions är enkelt och kräver ingen professionell hjälp. Du måste först separera ditt hår horisontellt och därmed bestämma var du vill placera förlängningen. Öppna klämmorna, placera förlängningen nära hårrötterna och tryck ihop klämmorna. Upprepa denna process tills du får önskad volym och längd.

Fördelar med clip-in hårförlängningar

Clip-in extensions ger dig flexibiliteten att justera din längd och volym när du vill. Det är lätt att ta bort, så du är inte fast med en permanent look. Klämmorna kräver inte värme eller kemikalier, vilket är bättre för ditt naturliga hår. Dessutom är de ett prisvärt alternativ jämfört med salongsbehandling för hårförlängningar.

Underhållstips för clip-in hårförlängningar

  • Tvätt: tvätta endast hårförlängningar när det verkligen behövs. Detta är efter cirka 15-20 bärningar. Använd ett milt, sulfatfritt schampo och tvätta dem försiktigt för hand i kallt/varmt vatten.
  • Torkning: klappa dem försiktigt torra med en handduk för att avlägsna överflödigt vatten. Häng sedan upp dem eller lägg dem på en torr handduk för att lufttorka. Undvik att använda hårtork om du inte använder en kall inställning.
  • Borsta: bor sta håret försiktigt med en mjuk borste eller en speciell förlängningsborste. Detta förhindrar trassel och gör att löshåret håller sig i gott skick.

Hårförlängningar: limning

Bonding-hårförlängningar, även kända som keratin eller fusion, är hårförlängningar som tillverkas med hjälp av en keratinbindning till enskilda tofsar av ditt eget hår. Denna metod erbjuder ett av de mest hållbara och naturliga alternativen.

Applicering av bonding-hårförlängningar

Applicering av bonding hair extensions är ett noggrant jobb som bäst utförs av en professionell hårstylist. Varje hårförlängning fästs nära hårbotten med hjälp av en värmetång som smälter keratinet och därmed binder det till ditt eget hår. Processen kan ta flera timmar, beroende på hur många du vill ha.

Fördelar med att fästa löshår med bonding

Eftersom de fästs bit för bit ger de en mycket naturlig integration med ditt eget hår. Med rätt skötsel kan de hålla i 3 till 6 månader. Dessutom kan du med dessa hårförlängningar styla ditt hår som du är van vid: från lockar till stilar och till och med färger. För övrigt ger de en betydande ökning av både volym och längd.

Skötselråd för hårförlängning med bonding

  • Tvätta: tvätta håret med ett sulfatfritt schampo och försök att inkludera bondingtips så lite som möjligt i detta. Skölj håret noggrant för att avlägsna produktrester.
  • Torkning: klappa håret med en handduk och försök att låta det lufttorka så mycket som möjligt. Om du använder en hårtork, håll den på en låg värmeinställning och rikta den inte direkt mot bindningarna.
  • Borstning: använd en mjuk borste eller en speciell förlängningsborste. Se till att du borstar försiktigt på bondingarna för att undvika att de lossnar.

Extra tips

  • Ha håret i en lös fläta eller hästsvans när du sover för att undvika trassel.
  • Undvik att använda oljor eller balsam direkt på fästpunkterna, eftersom de kan försvaga limmet.
  • Planera in regelbundna besök hos din stylist för underhåll och kontroller.

Hårförlängningar kan hittas på Salontotal.se

Hårförlängning är ett utmärkt sätt att förändra din look och stärka ditt självförtroende. På Salontotal.se hittar du inte bara ett brett utbud av högkvalitativa hårförlängningsprodukter, utan också all information du behöver för att göra ett välgrundat val.

Vanliga frågor om hår förlängning

Hur länge håller löshår?

Livslängden för löshår varierar beroende på typ och hur väl du tar hand om dem. Generellt kan de hålla mellan 3 och 6 månader.

Kan jag simma eller sova med löshår?

Återigen beror det på vilken typ du har. I vilket fall som helst, vidta försiktighetsåtgärder. Använd badmössa när du simmar och fläta håret löst eller ha det i en lös hästsvans när du sover för att undvika trassel.

Hur ska jag förvara mina löshår?

Förvara clip in extensions i en luftig behållare för att undvika trassel och eventuella skador. Se till att de är helt torra innan du förvarar dem.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.