fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

REF hårprodukter

REF hårprodukter är utvecklade av det svenska varumärket exklusivt för den professionella frisören! REF:s produktlinje omfattar hårvård, styling, hudvård, permanent hårfärgning och halvpermanent hårfärgning. REF tror på naturlig skönhet genom svenska standarder som varumärket har gjort tillgängliga för alla. REF tror på enkelhet, hållbarhet och god kvalitet. Detta gör REF hårprodukter av hög kvalitet. Dessutom ser förpackningen också väldigt fin ut! Upptäck REF hårprodukter själv nu och bli överraskad av de läckra ingredienserna! Läs mer >>

Sortering

Per sida
Hairtype
Featured
Problem med håret
Huidtype
Ingredienser
Typ av gåva
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris
  • visa allt
  • visa mindre

Innovativa REF-hårprodukter

REF:s hårprodukter utvecklas med hjälp av innovativ teknik, inklusive de senaste formuleringarna och förpackningarna. Företaget letar alltid efter sätt att förbättra och förädla hårvård och erbjuder produkter som inte bara vårdar håret utan också skyddar det från skador. Bland dessa hittar du ett brett utbud av REF-hårprodukter, inklusive schampo, balsam, behandlingar och stylingprodukter. Oavsett om du letar efter produkter för daglig vård eller specifika behov hittar du rätt produkter för dina hårbehov på REF.

REF hår veganskt och hållbart

REF hårprodukter är helt veganska! Märket använder endast ingredienser som är 100 % veganska. Produkterna innehåller till exempel quinoaprotein som har en fin lugnande effekt på hårbotten och hår. Förutom innovativa produkter är REF också engagerat i hållbarhet. Företaget använder hållbara förpackningar för alla sina produkter och letar alltid efter sätt att skydda och stödja miljön. Handla REF:s hela sortiment på Salontotal.se.

Köp REF hårprodukter på Salontotal.se

Vill du prova den hållbara REF-hårprodukten själv nu? Beställ då idag från det breda utbudet på Salontotal.se! Om du beställer före kl. 22.00 söndag till fredag gör vi vårt bästa för att leverera ditt paket redan nästa arbetsdag! Och om du beställer för 35 euro eller mer betalar du inga fraktkostnader alls. Har du några frågor om en produkt eller annat? Vänligen kontakta vår kundtjänst. De är tillgängliga måndag till fredag från 9:00 till 21:00 och lördag från 10:00 till 16:00. Vi hjälper dig gärna!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.