fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

REF Mousse

På Salontopper förstår vi att din hårvård inte bara ska vara effektiv, utan också etisk. Det är därför vi är glada att kunna erbjuda REF Mousse-kollektionen, som består av veganska hårstylingprodukter som tar ditt hår till nya höjder. Med REF Mousse kan du inte bara njuta av vackert stylat hår, utan också göra ett medvetet val för djurens välbefinnande och hållbarhet.

Sortering

Per sida
Pris

REF Mousse har en viktlös formula

REF Mousse är känt för sina lätta formulas som inte tynger ner ditt hår. Våra mousser är utformade för att bibehålla en naturlig look utan att håret känns stelt. De ger ditt hår kropp, textur och volym, samtidigt som de förblir flexibla och elastiska. Med REF Mousse kan du njuta av vackert stylat hår som ser enkelt ut.

Från att ge textur till att tämja frissighet

REF Mousse har mångsidiga användningsområden så att du kan skapa olika looker. Applicera moussen i handdukstorkat hår för extra volym och textur. För definierade lockar, applicera moussen i vått hår och låt det sedan torka. Du kan också använda en liten mängd mousse i torrt hår för att tämja frissigt hår och ge kontroll. Med REF Mousse är möjligheterna oändliga.

REF Mousse är veganskt

REF Mousse är stolta över att erbjuda veganska hårstylingprodukter. Formulorna är fria från animaliska ingredienser och har aldrig testats på djur. De tror att du kan uppnå fantastiska resultat utan att kompromissa med dina värderingar. Med REF Mousse kan du njuta av stylingupplevelsen med sinnesfrid och veta att du gör ett ansvarsfullt val för djur och miljö.

REF Fiber Mousse

Letar du efter extra textur och definition i din frisyr? Då är REF Fiber Mousse din perfekta stylingpartner. Denna speciella mousse är utformad för att ge textur och struktur till ditt hår, så att du enkelt kan skapa den look du vill ha. Oavsett om du vill ha en rufsig, texturerad stil eller ge mer definition till dina naturliga lockar, hjälper REF Fiber Mousse dig att visa upp ditt hår när det är som bäst. Den ger flexibel stadga och gör ditt hår lätthanterligt, så att du kan experimentera oändligt med olika looker.

Tips och tricks

För att du ska få ut så mycket som möjligt av din REF Mousse vill vi dela med oss av några tips och tricks. Skaka flaskan väl före användning och applicera en mängd stor som en golfboll i handen. Fördela moussen jämnt i håret och styla sedan som du vill. Experimentera med mängden produkt och torr eller våt teknik för att få den look som passar dig.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.