fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Handkräm

En handkräm får dina händer att se välvårdade ut, gör dem härligt mjuka och motverkar torr hud. När händerna känns torra behöver de återfuktas. Ingen vill ha torra händer som är känsliga... Använd därför en handkräm som passar din hud! Oavsett om det gäller känslig, normal eller torr hud: på Salontotal.se hittar du alltid en handkräm som passar dig!

Sortering

Per sida
Featured
Huidtype
Ingredienser
Typ av gåva
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris
  • visa allt
  • visa mindre
Varumärke
  • visa allt
  • visa mindre

Handkräm för torra händer

Känns dina händer torra och strama? Då är chansen ganska stor att de behöver återfuktas. Eftersom lagret runt dina händer påverkas sker det en fuktförlust i hudlagret och du förlorar fukt snabbare. Du kan fylla på detta med rätt kräm och smörja dem väl. För detta är till exempel Mediceuticals Dual Moist Moisturizing Cream 30ml lämplig. Förutom att återfukta dina händer är det också pH-vänligt och parfymfritt. Efter att ha använt en bra handkräm kommer du att känna en omedelbar skillnad.

Kräm för nariga händer

Sprickor är små sprickor som uppstår när huden är mycket torr. Sprickor kan vara mycket smärtsamma. Om de stör dig är det klokt att behandla dem med en extra återställande handkräm. Helst en som återställer fukten. Dessa krämer skyddar också huden mot fuktförlust.

Känslig hud

Märker du att du har känslig hud? Då är det smart att använda en kräm som inte innehåller parfym. Det kan torka ut huden ännu mer. En mild produkt är bäst. Du har också kommit till rätt ställe för detta på Salontotal.se. Välj till exempel Mediceuticals Saturate Shampoo 1000ml. Med känslig hud är det viktigt att krämen återfuktar men också lugnar din hud, får den att känna sig lugn och återställer den!

Kräm och bodylotion i ett

En handkräm och bodylotion i ett eller som ett set är superpraktiskt. Det är alltid viktigt att ta väl hand om sin hud. Till exempel är Eleven Australia Lotion Hand & Body Crème 500ml perfekt för ditt badrum för att ge både dina händer och kropp extra vård. Också bra att ge bort som present! Avsluta din handvårdsritual med ett snyggt gellack på naglarna om det behövs.

Vad kan jag göra åt torra händer?

Torra händer kan uppstå på olika sätt. Vissa människor lider av det värre än andra. En stor faktor är vädret. Till exempel kan kyla och sol ha stor inverkan på dina händer. Du kan också få torra händer av att tvätta händerna ofta. För att ge dina händer rätt vård är det smart att använda en återfuktande handkräm. På så sätt får du mjuka och välvårdade händer.

 

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.