fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.1/5

MARC INBANE

När det gäller självbrunare och hudvård är Marc Inbane ett namn som definitivt sticker ut. Detta holländska varumärke har fått världsomspännande erkännande för sina fantastiska produkter som hjälper dig att få en vacker, strålande hud. Nedan kan du upptäcka Marc Inbanes utbud av produkter. Efter att ha läst kommer du att veta hur du får den där eftertraktade sunkissed looken. läs mer >>

Sortering

Per sida
Featured
Kategori
Pris

Marc Inbane produkter

Marc Inbane är mest känd för sina självbrunare. Med dessa fina produkter kan du njuta av en hälsosam och naturlig solbränna året runt, utan solen. Varumärket har också en rad hudvårdsprodukter som är utformade för att hålla din hud frisk och glödande. Marc Inbane har allt du behöver, från fuktkrämer till uppfriskande ansiktssprayer. Dessutom har de lanserat ljuvliga ljus som får ditt hem att dofta ljuvligt!

Föredragna produkter

En av Marc Inbanes mest älskade produkter är Natural Tanning Spray. Sprayen ger en jämn och streckfri solbränna och passar alla hudtyper. Den är lätt att applicera och gör att huden omedelbart ser friskare ut. Vill du ha mer kontroll över din solbränna? Då är Perle de Soleil det bästa alternativet. Det är en droppbar självbrunare som du kan blanda med dina favorithudvårdsprodukter. På så sätt kan du justera intensiteten i din solbränna efter dina personliga preferenser.

Tillbehör för självbruning

Marc Inbanes självbruningstillbehör gör det enkelt för dig att applicera produkterna. Till exempel är Natural Tanning Glove speciellt utformad för att applicera Marc Inbane Natural Tanning Spray på svåra områden, såsom baksidan av benet. Handsken är av utmärkt, mjuk kvalitet. Tack vare den fina mikrofiberstrukturen fördelas självbrunande krämer eller sprayer snabbt och jämnt över huden, så att du undviker märken och ränder.

Beställ produkter från Salontotal.se

Salontotal.se hittar du många produkter från varumärket Marc Inbane. Oavsett om du vill ha en självbrunare för att få den där solkyssta looken eller en vårdande kräm för att skämma bort din hud, så har vi allt.

Har du några frågor?

Om du har frågor om en produkt eller om något är oklart kan du alltid kontakta vår kundtjänst. Gå till kontakt för telefonnummer och e-postadress. Vi hjälper dig gärna!

Vanliga frågor och svar

Hur länge behöver Marc Inbane absorberas?

Marc Inbane självbruningsprodukter behöver vanligtvis cirka 3 till 4 timmar för att utvecklas fullt ut. Användarinformationen på produkternas förpackningar är alltid ledande. Hur länge färgen sitter varierar från person till person och beror på faktorer som hudtyp, förberedelser och eftervård. I allmänhet sitter Marc Inbanes färg i några dagar till en vecka innan den börjar blekna.

Hur länge håller Marc Inbane?

Hur länge färgen på Marc Inbanes självbruningsprodukter sitter kvar varierar från person till person. Dessutom påverkas det av flera faktorer, såsom hudtyp, förberedelse och eftervård. I allmänhet är färgen synlig i några dagar till en vecka innan den börjar blekna. Det är viktigt att hålla huden väl återfuktad och använda rätt eftervårdsprodukter för att behålla färgen längre.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.