fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.1/5

Olaplex

Olaplex är ett revolutionerande hårvårdsmärke som reparerar och stärker skadat hår. Varumärket grundades av två forskare och har blivit världsberömt bland hårstylister och konsumenter. Salontotal.se erbjuder ett brett sortiment av Olaplex-produkter som hjälper dig att reparera och stärka ditt hår. Letar du efter dina favoritprodukter från Olaplex? På Salontotal.se har vi hela sortimentet av detta märke för dig. Märket är älskat av frisörer, hårstylister och det kan inte missas hemma heller! Läs mer >> Olaplex

Sortering

Per sida
Olaplex
 • visa allt
 • visa mindre
Hairtype
Featured
Typ av gåva
Kategori
 • visa allt
 • visa mindre
Pris
 • visa allt
 • visa mindre

Funktioner Olaplex

 • Återställer skadat hår
 • Stärker håret inifrån
 • Vegansk
 • Fri från silikoner, parabener och sulfater
 • Fri från grymhet

Funktioner Olaplex

 • Återställer skadat hår
 • Stärker håret inifrån
 • Vegansk
 • Fri från silikoner, parabener och sulfater
 • Fri från grymhet

Olaplex-behandling

Nr 1 och nr 2 är tekniska produkter som en frisör eller hårstylist använder direkt med eller efter en Olaplex-behandling. Denna Olaplex-behandling används under färgnings- eller blekningsbehandlingar för att reparera eller förebygga skador på håret. Ditt hår blir därmed vackrare, fylligare i färgen och friskare efter behandlingen. Vi rekommenderar därför No. 1. och No. 2 endast till professionella frisörer och hårstylister.

För hemmabruk finns det numera också flera Olaplex hårprodukter. Även dessa innehåller den återuppbyggande ingrediensen som ger ett starkare och friskare hår. Dessa hemmaprodukter finns i olika varianter och typer och alla faller inom numreringssystemet från nr 0 och nr 3 till nr 9 är omöjliga att föreställa sig ditt badrum utan!

Köp Olaplex

Om du lider av skadat hår kan ett köp av Olaplex vara en stor förändring för din hårvårdsrutin. Det är en innovativ produkt som reparerar trasiga svavelbryggor i håret, vilket gör det starkare och friskare. Oavsett om du har färgat håret, stylar eller lockar det regelbundet eller bara vill att ditt hår ska se friskare ut och kännas friskare, kan du köpa och använda Olaplex. Det är en investering i ditt hårs hälsa, och resultaten talar för sig själva.

Olaplex schampo och balsam

Varumärket har också en serie schampo och balsam som stärker håret och hjälper till att upprätthålla friska hårförhållanden. Olaplex schampo och balsam är speciellt utformade för att förlänga resultaten av en Olaplex-behandling och hålla håret friskt och starkt mellan salongsbesöken. De är lämpliga för alla hårtyper och innehåller aktiva ingredienser som intensivt återfuktar håret och skyddar det mot skador. Genom att använda detta schampo och balsam kan du se till att ditt hår förblir friskt och motståndskraftigt.

Olaplex-set

Om du letar efter en komplett hårvårdsupplevelse är det ett bra alternativ att köpa ett Olaplex-set från Salontotal.se. Detta Olaplex-set innehåller vanligtvis No. 3 Hair Perfector, shampoo och conditioner, och ibland andra produkter som No. 6 Bond Smoother. Genom att använda hela linjen kan du maximera fördelarna med denna behandling och säkerställa ett friskt och starkt hår. Dessutom kan du spara pengar genom att köpa ett set jämfört med att köpa varje produkt separat.

Vanliga frågor och svar

Vad gör Olaplex med mitt hår?

Olaplex reparerar skadat och nedbrutet hår genom att reparera det från insidan och ut (tack vare den patenterade enda ingrediensen: bis-amino diglycol dimaleate). Men vad är det egentligen som händer när håret skadas? Ditt hår innehåller så många som miljontals svavelbryggor (föreningar) som gör ditt hår starkt och ger det stabilitet. När dessa svavelbryggor går sönder uppstår skador. Olaplex reparerar dessa svavelbryggor och när alla svavelbryggor ansluter ordentligt resulterar detta i friskt, glänsande, starkt och vackert hår! Även när ditt hår är friskt är Olaplex alltid ett måste.

Hur använder man Olaplex No.3?

Applicera den globala bästsäljaren i fuktigt hår, från roten till topparna. Låt sedan verka i 15 minuter och skölj väl. Perfekt att använda mellan dina frisörbehandlingar.

Vilken Olaplex ska jag använda?

No.0: Olaplex No.0 kompletterar Olaplex No.3 för en intensiv hårbehandling hemma. Olaplex No.0 reparerar brutna svavelbryggor, stärker håret och skyddar hårets struktur. Den reparerar håret med så mycket som 68% och gör håret 3 gånger starkare.

No.1 och No.2: ses ofta i frisörsalongen. De kan tillsättas i din färg/blond/permanent och spädas ut med vatten för en fristående återställande behandling. Dessutom kan de appliceras efter att du har färgat håret!

No.3: Olaplex No.3 är speciellt framtagen för hemmabehandlingar och håller ditt hår i toppskick mellan frisörbehandlingarna.

No.4 och No.5: Olaplex No.4 och Olaplex No.5 är ett schampo och ett balsam. De minskar skador och ger ett starkt, friskt och glänsande hår!

No.4P: Olaplex No.4P Blonde Enhancing Toning Shampoo är formulerat med Olaplex Bond Building Chemistry för att återställa hårets styrka och fukt. Detta resulterar i otrolig glans och hanterbarhet. Olaplex schampo No.4P är utformat för att neutralisera oönskade gula toner och är lämpligt för alla hårtyper. Dessutom gör Olaplex silverschampo ditt hår mer lätthanterligt.

Nr.6: Olaplex Bond Smoother, detta är en koncentrerad konditionerande leave-in stylingkräm för att minska frissighet.

Nr.7: Olaplex No.7 hårolja ökar hårets glans, mjukhet, färg och livfullhet. Dessutom minimerar oljan frissighet och den bindande oljan ger värmeskydd upp till 450 grader.

No.8: Olaplex No.8 Bond Intense Moisture Mask är en intensivt vårdande hårinpackning med den välkända OLAPLEX-ingrediensen. Denna mask är lämplig för alla hårtyper och syftar till att reparera torrt och skadat hår. Hårmasken är uppbyggd med en högkoncentrerad formula för att återställa ett friskt och starkt hår. Torrt och svårhanterligt hår blir mjukare och får en vacker glans.

No.9: Med Olaplex Nourishing Hair Serum No.9 är tråkigt och livlöst hår, som lätt blir tovigt, ett minne blott. Detta viktlösa leave-in-serum ger upp till 48 timmars skydd mot dagliga skador, samt värmeskydd upp till 232 grader.

Kan jag använda Olaplex på färgat hår?

Ja, det är säkert för alla hårtyper inklusive färgat hår.

Kan jag använda Olaplex schampo och balsam dagligen?

Olaplex schampo och balsam är formulerade för daglig användning, så det är definitivt möjligt!

Hur länge ska du använda Olaplex för att få ett önskat resultat?

Detta beror på hur skadat ditt hår är. Om ditt hår är mycket skadat (t.ex. av färgbehandlingar) kan det behövas fler behandlingar än om ditt hår är friskare. Kontrollera alltid detta noggrant. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss!

Hur länge ska man använda Olaplex för att få ett önskat resultat?

Det beror på hur skadat ditt hår är. Om ditt hår är mycket skadat (t.ex. av färgbehandlingar), kan ditt hår behöva fler behandlingar än när ditt hår är friskare. Kontrollera alltid detta noggrant. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.