fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Olaplex No 4

Olaplex No 4 är schampot som reparerar, reparerar och återfuktar utan att tynga håret. Olaplex No 4 är en av Olaplex produkter med den unika formeln som eliminerar skador och frissighet för starkt, friskt och glänsande hår. Bond Maintenance Shampoo kan användas för alla hårtyper. Med Olaplex No 4 kan du njuta av de fina resultat som produkterna ger. Utforska vårt sortiment och stärk ditt hårstrå.

Sortering

Per sida
Hairtype
Featured
Problem med håret
Typ av gåva
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris
  • visa allt
  • visa mindre

Hur använder du Olaplex No 4?

Olaplex No 4 är ett schampo som du använder som vilket schampo som helst. Du blöter håret och fördelar sedan en liten mängd schampo över håret. När du masserar in kan du tillsätta extra vatten för att skapa mer skum. Med hjälp av fingertopparna masserar du väl över hårbotten för att rengöra den. Skölj sedan noggrant ur schampot. Därefter kan du tvätta det en andra gång, på så sätt får du mer lödder och kan rengöra hela hårets längd ner till topparna. Till slut sköljer du detta igen och du har tvättat håret väl och gett det en fin glans.

Hela Olaplex-sortimentet

Även om Olaplex-produkterna kan användas separat rekommenderas det ändå att använda alla produkter från serien för bästa resultat. Detta eftersom Olaplex linje består av många produkter som kompletterar varandra. De första i serien är Olaplex No 1 och No 2, som är produkter som frisören kan använda under en behandling. Om du vill använda den hemma är det bäst att börja med Olaplex No 0. Därefter kan du använda Olaplex No 3, en hårmask. När denna har absorberats och sköljts ur kan du tvätta håret med Olaplex No 4 och No 5, schampo och balsam. Slutligen kan du styla ditt hår med Olaplex nr 6,7,8 och 9: en leave-in, en hårolja, en hårmask och ett hårserum.

 

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.