fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.1/5

Bioderma

Bioderma är varumärket för den bästa hudvården. Varumärket har ett brett sortiment med bland annat krämer, geler och micellärvatten. Med Bioderma kan du både rengöra och vårda din hud. Dessutom är produkterna lämpliga för olika hudtyper. Från känslig hud till andra hudtillstånd: Bioderma hjälper dig att ta hand om din hud på bästa sätt. Upptäck produkterna.

Sortering

Per sida
Kategori
Pris

Vad är Bioderma?

Bioderma är ett franskt varumärke för dermatologiska hudvårdsprodukter. De har haft erfarenhet under en längre tid: varumärket grundades 1977. Bioderma är känt för produkter som utvecklats med en djup förståelse för hudens biologi. Bioderma erbjuder lösningar för olika hudtyper, t.ex. känslig hud eller hudtillstånd. Produkterna är formulerade med respekt för hudbarriären och är ofta hypoallergena. Det innebär att det finns en låg risk för en allergisk reaktion. Bra för din hud! Biodermas mål är att bevara och återställa hudens naturliga balans.

Varumärkesprodukter

I Biodermas sortiment hittar du olika produkter. Produkterna är hudvårdsprodukter som är framtagna och finjusterade för olika hudtyper och behov. Dessa inkluderar krämer, geler, micellärt vatten och SPF-sprayer. Du kan vända dig till varumärket med "normal" hud, men definitivt också om du har känslig hud, acnebenägen hud eller hudåkommor. De allergivänliga ingredienserna respekterar och stöder din hud och främjar hudens hälsa.

Vad står varumärket för?

Bioderma står för dermatologiska produkter som respekterar varje hud. Det franska varumärket utvecklar hudvårdsprodukter och är nu ett välkänt namn inom hudbiologi. Med hypoallergena formulas och fokus på hudbalans erbjuder Bioderma effektiva lösningar för olika hudtyper och behov, inklusive känslig hud och specifika hudtillstånd.

Beställ från Salontotal.se

Salontotal.se har vi ett brett sortiment av produkter. Bland annat hittar du produkter från Bioderma. Beställ dina favoritprodukter på Salontotal.se!

Har du några frågor?

Om du har frågor om en produkt eller om något är oklart kan du alltid kontakta vår kundtjänst. Gå till kontakt för telefonnummer och e-postadress. Vi hjälper dig gärna. Trevlig shopping på Salontotal.se!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.