fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.1/5

Hårtorkborste

Med en bra hårborste och hårtork kan du styla ditt hår snyggt. Om du vill ha mer vågor, volym eller lockar är den här borsten vad du behöver. Men vad är en bra hårfönsborste? Vi vill hjälpa dig att hitta en bra hårborste så att du kan skapa en vacker frisyr.

Sortering

Per sida
Kategori
Pris
  • visa allt
  • visa mindre
Varumärke
  • visa allt
  • visa mindre

En borste för föning

En borste, rundborste eller även kallad lockborste, används för att torka håret till en slät och rak look eller för att skapa vågor och lockar. Med dessa borstar behöver du alltid en hårtork. De flesta rundborstar har idag en keramisk belagd cylinder. Detta gör att de värms upp snabbare och behåller värmen längre, vilket gör att du kan styla håret bättre. Använder du redan en hårfönsborste för att styla ditt hår?

Den bästa borsten för hårtork

Den bästa borsten för hårfön (eller bästa lockborsten) är mycket personlig. Vill du ha fasta lockar eller vill du ha lite mer vågar och volym? En rundborste med liten diameter väljs ofta för kort hår och en borste med större diameter passar för medellångt och långt hår. Vilket hårborstval som är bäst varierar från person till person, men vår mest sålda hårborste är Olivia Garden Nanothermic C+I Thermal 44mm. I vårt sortiment har vi flera andra rundborstar. De finns till exempel i 12 mm, men också i 83 mm. Hur väljer du den bästa diametern för ditt hår? En borste med en liten diameter, 12 mm till cirka 25 mm, är lämplig för kort hår för att skapa en fast lock. En borste med en diameter på 25-40 mm är lämplig för medellångt hår. Om du vill använda den för att skapa en bra lock eller tvärtom för att skapa vågor och lite volym, skiljer sig diametern åt igen. 40mm och större väljs ofta för hår som faller över axlarna för att skapa en fin våg i håret.

Skillnaden mellan en hårfönsborste och en varmluftsborste

En varmluftsborste drivs med elektricitet och blåser bokstavligen varm luft. Detta gör att håret kan lockas på ett fint sätt. Kör borsten genom håret och skapa en snygg frisyr. En hårborste eller lockborste är runda borstar som gör att du kan föna vackra lockar, vågor och volym i håret.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.