fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Hårfön borste

Med en bra fönborste och hårtork kan du styla ditt hår på ett snyggt sätt. Om du vill ha mer vågor, volym eller lockar är det den här borsten du behöver. Men vad är en bra fönborste? Vi vill gärna hjälpa dig att hitta en bra hårborste, så att du kan skapa en vacker hårlook.

Sortering

Per sida
Featured
Typ av gåva
Kategori
Pris
  • visa allt
  • visa mindre
Varumärke
  • visa allt
  • visa mindre

En borste för hårtork

En fönborste, rundborste eller även kallad locktångsfön används för att föna håret till en slät och rak look eller för att skapa vågor och lockar. Med dessa borstar behöver du alltid en hårtork. De flesta rundborstar idag är tillverkade med en keramiskt belagd cylinder. Det gör att de värms upp snabbare och behåller värmen längre, så att du kan styla håret bättre. Använder du redan en hårborste för att styla ditt hår?

Den bästa hårtorkborsten

Vilken som är den bästa fönborsten (eller den bästa locktången) är väldigt personligt. Vill du ha en fast lock eller vill du ha lite mer vågor och volym? En rund borste med liten diameter passar ofta för kort hår och en borste med större diameter passar för medellångt och långt hår. Vilken hårtorkborste som passar bäst varierar alltså från person till person, men en av våra mest sålda hårtorkborstar är Olivia Garden Nanothermic C+I Thermal 44mm. I vårt sortiment har vi flera andra rundborstar. Dessa finns till exempel i 12 mm och 83 mm. Hur väljer man den bästa diametern för sitt hår? En borste med liten diameter, 12 mm till ca 25 mm, är lämplig för kort hår för att skapa en fast lock. En borste med en diameter på 25 mm till 40 mm är lämplig för medellångt hår. Om du vill använda den för att skapa en bra lock eller, tvärtom, för att skapa vågor och lite volym, skiljer sig diametern igen. 40 mm och större väljs ofta för hår som faller över axlarna för att skapa en fin våg i håret.

Rund borste

Att skapa en föning med en rundborste är en populär teknik när det kommer till hårstyling. Med en rundborste skapar du mer glans, volym och den perfekta stylingen samtidigt som du torkar håret med en fön. Experimentera med olika borststorlekar och tekniker för att uppnå önskat resultat och njut av din proffsiga frisyr!

Skillnad mellan en fönborste och en varmluftsborste

En varmluftsborste drivs med el och blåser bokstavligen varm luft. Detta gör att ditt hår kan lockas på ett vackert sätt. Dra borsten genom håret och skapa en fin stil. En fönborste eller lockborste är runda borstar som gör att du kan föna in vackra lockar, vågor och volym i håret.

 

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.