fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.1/5

Adaptrar och laddningsstationer

På Salontopper säljer vi olika adaptrar och laddningsstationer för laddning av t.ex. trimmers eller klippare. Alla adaptrar och laddningsstationer har en fin lång sladd så att du inte behöver vrida dig i svåra svängar, utan kan ladda din klippare eller trimmer var och när du vill.


Adapter

En adapter är oumbärlig när du använder ett elektriskt verktyg. Detta beror på att den tillhandahåller nätström och driver elektrisk utrustning. Det är väldigt irriterande när din klippare/trimmer fortfarande fungerar bra, men du har tappat bort din laddningssladd. Det är synd att köpa en ny apparat bara för sladden. Lyckligtvis finns det en lösning! På den här sidan hittar du olika laddningsstationer och adaptrar, så att du kan fortsätta att ladda ditt verktyg när sladden är borta eller trasig.

Typer av adaptrar och laddningsstationer

Hos Salontopper hittar du olika typer av adaptrar och laddningsstationer för dina verktyg. Några av dessa typer är:

  • Moser/Wahl Adapter 6000 kan du använda för olika trimmer och hårklippare från Moser, Wahl och Ermila. Kabeln är cirka tre meter lång. Den här adaptern passar bland annat Wahl Super Trimmer och Moser Chromini Pro. Kontrollera typnumret på din klippare i förväg och kontrollera om adaptern är lämplig för den.
  • Salonline Adapter Europe - United Kingdom är en kontakt för att omvandla en europeisk kontakt till en kontakt i Storbritannien. Kontakten kan användas vid 240 volt och innehåller en säkring. Den här kontakten kan användas i följande länder: Storbritannien, Irland, Malta, Malaysia och Singapore.
  • Andis Adapter for Profoil Shaver passar till Andis Profoil TS-1 Shaver och Andis Profoil TS-2 Shaver Plus.

Hur väljer man rätt adapter?

När du köper är det viktigt att du väljer rätt. Titta därför noga på produktspecifikationen för den adapter du vill köpa (där det ofta står vilka verktyg den passar för) och på specifikationerna för din gamla adapter. På så sätt kan du försäkra dig om att du väljer rätt version för ditt verktyg. Hos Salontopper hittar du laddare för olika verktyg som t.ex. rakapparater och split-ender .

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.