fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.8/5

Adaptrar och laddningsstationer

Salontotal.se säljer vi olika adaptrar och laddningsstationer för laddning av t.ex. en trimmer eller klippare. Alla adaptrar och laddningsstationer har en lång sladd så att du inte behöver vrida dig i svåra svängar, utan kan ladda din trimmer eller klippare var och när du vill.

Sortering

Per sida
Kategori
Pris
  • visa allt
  • visa mindre
Varumärke

Adapter

En adapter är oumbärlig när du använder ett elektriskt verktyg. Den ger nätström och driver elektrisk utrustning. Det är mycket irriterande när din klippare/trimmer fortfarande fungerar bra, men du har tappat bort din laddningssladd. Det är synd att behöva köpa en ny apparat bara för sladdens skull. Lyckligtvis finns det en lösning! På den här sidan hittar du olika laddningsstationer och adaptrar, så att du kan fortsätta att ladda ditt verktyg när sladden är borta eller trasig.

Olika typer av adaptrar och laddningsstationer

Salontotal.se hittar du olika typer av adaptrar och laddningsstationer för dina verktyg. Några av dessa typer är:

  • Moser/Wahl Adapter 6000 som du kan använda till olika trimmers och hårklippare från Moser, Wahl & Ermila. Kabeln har en längd på ca tre meter. Denna adapter är lämplig för bland annat Wahl Super Trimmer och Moser Chromini Pro. Kontrollera typnumret på din klippare i förväg och kontrollera om adaptern är lämplig för den.
  • Salonline Adapter Europe - United Kingdom är en kontakt för att omvandla en europeisk kontakt till en kontakt i Storbritannien. Kontakten kan användas vid 240 volt och innehåller en säkring. Denna kontakt kan användas i följande länder: Storbritannien, Irland, Malta, Malaysia och Singapore.
  • Andis Adapter for Profoil Shaver passar Andis Profoil TS-1 Shaver och Andis Profoil TS-2 Shaver Plus.

Hur väljer jag rätt adapter?

När du köper en adapter är det viktigt att du väljer rätt. Titta därför noga på produktspecifikationen för den adapter du vill köpa (här anges ofta vilka verktyg den passar för) och specifikationerna på din gamla adapter. På så sätt säkerställer du att du väljer rätt version för ditt verktyg. På Salontotal.se hittar du laddare för olika verktyg, t.ex. rakapparater och delningsenheter.

 

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.