fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Kroppsskrubb

Strålande och mjuk hud börjar med rätt vård. En kroppsskrubb spelar enviktig roll i detta genom att avlägsna döda hudceller, föryngra huden och förbereda den för
möjlig återfuktning. Med så många alternativ kan det vara svårt att välja rätt skrubb. Vi erbjuder en omfattande guide som hjälper dig att hitta den perfekta kroppsskrubben för din hudtyp.

 

Sortering

Per sida
Hudtyp
Ingredienser
 • visa allt
 • visa mindre
Typ av gåva
Kategori
 • visa allt
 • visa mindre
Pris
 • visa allt
 • visa mindre
Varumärke
 • visa allt
 • visa mindre

Varför kroppsskrubb är bra för din hud

Kroppsskrubb är en viktig del av en omfattande hudvårdsrutin, eftersom den hjälper till att avlägsna döda hudceller som kan ansamlas på hudytan. Denna
exfolieringsprocessen stimulerar inte bara hudens cellförnyelse, utan främjar också ensund cirkulation. Resultatet blir en mjukare, slätare och mer strålande hud. Regelbunden exfoliering bidrar också till att jämna ut hudtonen och minska orenheter som inåtväxande hårstrån och tilltäppta porer. Det gör det också lättare för återfuktande produkter att tränga djupare in i huden och göra sitt jobb.

Olika typer av kroppsskrubb och deras fördelar

I vårt sortiment hittar du olika typer av kroppsskrubb:

 • Bambuskrubb: denna kroppsskrubb är ett miljövänligt val som är tillräckligt skonsamt för de flesta hudtyper. De fina bambugranulaten polerar försiktigt huden så att den känns slät och förnyad.
 • Saltskrubb: perfekt för normal till fet hud, eftersom saltskrubb är utmärkt för att rengöra porerna på djupet och avgifta huden. Det mineralrika saltet hjälper också till att återställa balansen och kan till och med bidra till att minska inflammation.
 • Sockerskrubb: med mindre och mjukare korn är sockerskrubb perfekt för känslig eller torr hud. De ger en mindre slipande exfoliering och är rika på glykolsyra. Detta bidrar till att främja en sund cellförnyelse.

Hur väljer man rätt kroppsskrubb för sin hud?

Alla hudtyper är olika, så det finns olika skrubbprodukter för olika hudtyper.

 • Känslig hud: välj en mild kroppsskrubb med t.ex. socker eller bambu, som exfolierar huden utan att orsaka irritation.
 • Torr hy: leta efter en återfuktande kroppsskrubb som innehåller oljor och mildare exfolieringsmedel som socker, som hjälper till att bibehålla fukten.
 • Fet hy: saltskrubb är perfekt för att absorbera överflödigt fett och rengöra huden på djupet.
 • Normal hy: om du har normal hy kan du experimentera med alla typer av skrubbar för att se vad du föredrar och vad din hud gillar bäst. Det finns också varianter som kan användas på alla hudtyper.

Applicera kroppsskrubb

Du har köpt en kroppsskrubb och vill börja använda den, men var börjar du egentligen? Det finns några steg du kan följa för att få len hud. Exfoliera inte huden oftare än två gånger i veckan eller en gång i veckan för känslig hud.

Se först till att huden är fuktig, då blir kornen lite mjukare på huden. Applicera sedan produkten med cirkulära rörelser, utan att trycka för hårt på huden. Var noga med att ta med ojämna områden som knän och armbågar. Skölj sedan med ljummet vatten. Applicera slutligen en återfuktande produkt, t.ex. en närande bodylotion, för att hålla huden väl återfuktad.

Kroppsskrubb på Salontotal.se

Genom att välja den bästa kroppsskrubben och följa en regelbunden exfolieringsrutin kan du njuta av en frisk och glödande hud. Det är viktigt att välja produkter som passar din hudtyp och dina behov för bästa resultat.

 

 

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.