fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.3/5

Permanent hårfärg

Om du är trött på din egen hårfärg, vill bli av med gråa hårstrån eller bara vill ha något annat: permanent hårfärgning är perfekt för dig. Denna färg är inte tvättbar och ger full täckning. Du kan använda permanent hårfärgningsmedel för att ljusa upp ditt hår, bli av med gråa hårstrån och ge dig långvariga färgresultat. Upptäck Salontotal.se s sortiment nu och njut av ditt vackra färgade hår.

Sortering

Per sida
Kategori
Pris
  • visa allt
  • visa mindre
Varumärke
  • visa allt
  • visa mindre

Hur länge håller permanent hårfärgningen?

Permanent hårfärgning håller faktiskt tills håret växer ut. De flesta människors hår växer ut mellan 6-8 veckor. När håret växer ut kan du korrigera utväxten med hårfärgningen. Ibland händer det att permanent hårfärg bleknar lite. Detta kan orsakas av till exempel frekvent tvätt eller solexponering. Om din hårfärg har bleknat eller gått tillbaka kan du få den korrigerad igen. För att hålla din hårfärg vacker så länge som möjligt kan du göra flera saker. Kom till exempel ihåg att skydda håret från värme, sol och klor. Det är också klokt att inte tvätta håret för ofta och att vårda det väl.

Olika märken, produkter och priser

L'Oréal Professionnel, Goldwell, Keune, Kis, Sexy Hair, Revlon: det finns ett stort antal märken som erbjuder permanent hårfärg. Dessutom erbjuder dessa märken också många produkter som tar väl hand om permanent färgat hår, till exempel specialmus och leave-in. Priserna på produkterna i sortimentet för permanent hårfärgning varierar mellan 5 och 50 euro.

Permanent hårfärgningsmedel för känslig hud

Det är inte allas hårbotten som reagerar bra på hårfärgningsmedel. Vissa människor lider av kliande eller irriterad hårbotten. Lyckligtvis har Wella utvecklat Wella Koleston Perfect ME+ efter ordentlig forskning. Med denna hårfärg behöver du alltså inte lida av irriterad eller kliande hårbotten under hela behandlingen. Salontotal.se har Wella Koleston Perfect ME+ i sitt sortiment.

Beställ permanent hårfärg på Salontotal.se

Permanent hårfärgning är därför lösningen om du vill att ditt hår ska vara färgat under lång tid. Vi har också rätt produkter för andra typer av färgning i vårt breda sortiment, så att du kan få en ny, fräsch frisyr. Om du gör en beställning på över 35 euro på Salontotal.se levereras beställningen gratis. Om du gör din beställning söndag-fredag före kl. 22.00 gör vi vårt bästa för att leverera paketet hem till dig nästa dag. Vår kundtjänst är tillgänglig för alla dina frågor måndag till fredag från 9:00 till 21:00. Vi hjälper dig gärna!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.