fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Permanent hårfärg

Du är trött på din egen hårfärg, du vill bli av med gråa hårstrån eller bara ha något annat: permanent hårfärgning är perfekt för dig. Denna färg är inte tvättbar och ger full täckning. Du kan använda permanent hårfärg för att ljusa upp ditt hår, bli av med dina gråa hår och ge dig långvariga färgresultat. Upptäck Salontotal.se:s sortiment nu och njut av ditt härliga gäng färgat hår.

Sortering

Per sida
Featured
Ingredienser
Kategori
Pris
  • visa allt
  • visa mindre
Varumärke
  • visa allt
  • visa mindre

Permanent hårfärgningsmedel

Permanent hårfärg är en typ av hårfärg som är utformad för att hålla länge. Till skillnad från halvpermanent hårfärgningsmedel, som bleknar efter några tvättar, tränger permanent hårfärgningsmedel djupt in i hårstrået och stannar där tills det växer ut. Permanent hårfärgningsmedel innehåller färgpigment och en utvecklare, vanligtvis peroxid, som öppnar hårstrået för att föra in färgpigmenten. Det kan användas för att ljusa upp, mörka eller lägga till highlights eller lowlights i håret. Processen att färga håret med permanent hårfärgningsmedel kan ta en viss tid och kräver precision för att uppnå önskad färg. Det är viktigt att följa instruktionerna på förpackningen.

Hur länge håller permanent hårfärgningsmedel?

Permanent hårfärgningsmedel håller faktiskt på tills håret växer ut. För de flesta människor blir hårutväxten synlig mellan 6-8 veckor. När ditt hår växer ut kan du ratta upp utväxten med hårfärgningen. Ibland händer det dock att permanent hårfärg bleknar lite. Detta kan orsakas av till exempel frekvent tvätt eller solexponering. Om din hårfärg har bleknat eller gått tillbaka kan du få den touchad igen. För att hålla din hårfärg vacker så länge som möjligt kan du göra flera saker. Kom till exempel ihåg att skydda ditt hår från värme, sol och klor. Det är också klokt att inte tvätta håret för ofta och att ge det god vård.

Olika märken, produkter och priser

L'Oréal Professionnel, Goldwell, Keune, Kis, Sexy Hair, Revlon: det finns ett stort antal varumärken som erbjuder permanent hårfärg. Dessutom erbjuder dessa märken också många produkter som tar väl hand om permanentfärgat hår, till exempel specialmus och leave-in. Priserna på produkter från sortimentet för permanent hårfärgning varierar mellan 5 och 50 euro.

Permanent hårfärgning för känslig hud

Alla människors hårbotten reagerar inte bra på hårfärgningsmedel. Vissa människor lider av kliande eller irriterad hårbotten. Lyckligtvis har Wella utvecklat Wella Koleston Perfect ME+ efter ordentlig forskning. Så med denna hårfärg behöver du inte lida av en irriterad eller kliande hårbotten under hela behandlingen. Salontotal.se har Wella Koleston Perfect ME+ i sitt sortiment.

Beställ permanent hårfärg på Salontotal.se

Permanent hårfärg är alltså lösningen om du vill att ditt hår ska vara färgat under lång tid. Vi har även rätt produkter för dig för andra typer av färgning i vårt breda sortiment, så att du kan gå för den nya fräscha klippningen. Om du gör en beställning på över 35 euro på Salontotal.se levereras beställningen kostnadsfritt. Om du gör din beställning söndag till fredag före kl. 22.00 gör vi vårt bästa för att leverera paketet hem till dig nästa dag. Vår kundtjänst är tillgänglig för alla dina frågor måndag till fredag från 9:00 till 21:00. Vi hjälper gärna till!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.