fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.1/5

Färgmask

Färgmasker är den nya mellanlösningen för att hålla håret friskt och ge det en vacker färg. Har din hårfärg bleknat eller vill du fräscha upp din utväxt utan att behöva färga håret igen hos frisören? Lyckligtvis finns det många produkter som kan hjälpa till. På Salontotal.se hittar du den bästa färgmasken som ger ditt hår vård och färg. Du hittar en passande mask för varje hårfärg. Har du till exempel askfärgade lås? Välj sedan en lila färgmask. Har du rött hår? Sedan finns det flera masker som förstärker din röda hårfärg. Ta en titt på sortimentet och håll din hårfärg vacker utan att behöva färga den ofta.

Sortering

Per sida
Hairtype
Featured
Kategori
Pris
  • visa allt
  • visa mindre
Varumärke
  • visa allt
  • visa mindre

Så här vet du vilken färgmask du behöver

Salontotal.se hjälper vi dig att ta reda på vilken färgmask du behöver. Vi har full förståelse för att det kan vara svårt att välja bland vårt breda produktsortiment. Som tur är har vi säkert också en färgmask för ditt hår. Tveka inte att kontakta någon av våra kollegor för att få hjälp. De kan ge dig de bästa råden utifrån sin erfarenhet och kunskap. På så sätt kan du vara säker på att du blir nöjd med resultatet!

Salontotal.se För bästa färgmask

Eftersom vi har den nödvändiga kunskapen och erfarenheten kan vi erbjuda dig den bästa färgmasken. För att endast de bästa produkterna är tillräckligt bra för våra salonger och kunder. Så du kan vara säker på att varje köp på Salontotal.se uppfyller dina förväntningar. Läs alltid noga igenom beskrivningen av färgmasken på webbplatsen och bruksanvisningen på förpackningen. Återigen kan du ställa frågor till vårt hjälpsamma team. De hjälper dig gärna.

Köp färgmask

Köp en färgmask av hög kvalitet på Salontotal.se. Vi är här för toppsalonger, kunder som älskar sitt hår och vill ge det lite mer uppmärksamhet. Upplev kraften i våra högkvalitativa produkter nu. Beställ din färgmask från söndag till fredag före kl. 22.00 och du får den i morgon! Vi levererar våra produkter till ditt hem kostnadsfritt från ett beställningsbelopp på minst 35 euro. Så vänta inte längre och fyll på ditt hårvårdsförråd snabbt.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.