fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Semi-permanent hårfärgning

Om du är nyfiken på om en hårfärg passar dig kan du prova en halvpermanent hårfärg. Detta är perfekt om du är redo för en ny frisyr men fortfarande är osäker på vilken färg du vill ha. Med semi-permanent hårfärgning försvinner färgen ur håret inom 3 till 6 tvättar. Färgen bleknar också lite efter varje tvätt. Detta är också användbart om du vill förhindra utväxt. På Salontotal.se kan du handla halvpermanent hårfärgning från de bästa märkena som Goldwell, Joico och La Riche.

Sortering

Per sida
Featured
Ingredienser
Kategori
Pris
  • visa allt
  • visa mindre
Varumärke
  • visa allt
  • visa mindre

Hur semi-permanent hårfärgning fungerar

En halvpermanent hårfärgning fäster endast på utsidan av håret. Befintliga pigment bryts inte ner i denna process och de nya pigmenten placeras över hårets yttre lager. För att applicera semi-permanent hårfärg följer du instruktionerna som följer med produkten. Håll dig till de tider som anges i dessa anvisningar. Resultatet av användningen beror på flera faktorer: märket, din hårtyp, vilken färg och kvalitet. Detta gäller även hur länge färgen håller. En halvpermanent hårfärg är därför idealisk om du vill prova något nytt eller testa om en hårfärg passar dig.

Den bästa färgningen

Den bästa färgningen beror på vad du vill ha för ditt hår. Det finns typer som har mycket färgintensitet och typer som har mindre färgintensitet. Det finns också en skillnad i hur länge hårfärgen håller. Vissa varianter av halvpermanent hårfärgning håller upp till 15 tvättar och andra är borta efter sex tvättar. Om du behöver mer stärkande och vård av håret finns det olika varianter för detta också. Du kan också välja en mousse, en spray eller en tub som du vanligtvis använder för hårfärg. Det finns alltså en lämplig halvpermanent hårfärg i vårt sortiment för alla.

Köp semi-permanent hårfärg på Salontotal.se

Är du redo att prova något nytt med semi-permanent hårfärgning från Salontotal.se? Med vårt breda sortiment hittar du garanterat en fantastisk färg och den bästa kvaliteten. Om du gör din beställning före 23:59 på söndag till fredag gör vi vårt bästa för att leverera din färg till dig redan nästa dag. Detta beror på hur upptagna våra paketleverantörer är. Om du beställer för 35 euro eller mer står vi för fraktkostnaderna. Har du några frågor om våra produkter eller tjänster? Kontakta gärna vår kundtjänst. Den är öppen på vardagar mellan 9.00 och 21.00 och på lördagar mellan 10.00 och 16.00. Vi hjälper dig gärna!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.