fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4/5

Semipermanent hårfärgning

Om du är nyfiken på om en hårfärg passar dig kan du prova en semi-permanent hårfärg. Det är perfekt om du är redo för en ny frisyr men fortfarande är osäker på vilken färg du ska välja. Med en semipermanent hårfärg kommer färgen att försvinna ur håret efter 3 till 6 tvättar. Färgen kommer också att blekna lite efter varje tvätt. Detta är också användbart om du vill förhindra utväxt. Salontotal.se Du kan handla semipermanent hårfärgning från de bästa varumärkena som Goldwell, Joico och La Riche på .

Sortering

Per sida
Featured
Ingredienser
Kategori
Pris
  • visa allt
  • visa mindre
Varumärke
  • visa allt
  • visa mindre

Hur semipermanent hårfärgning fungerar

En semipermanent hårfärgning fäster endast på hårets utsida. Befintliga pigment bryts inte ned i denna process och de nya pigmenten placeras över hårets yttre lager. För att applicera semipermanent hårfärg, följ instruktionerna som medföljer produkten. Håll dig till de tider som anges i dessa instruktioner. Resultatet av användningen beror på flera faktorer: märket, din hårtyp, vilken färg och kvaliteten. Detta gäller även hur länge färgen håller. En semipermanent hårfärg är därför perfekt för dig som vill prova något nytt eller testa om en hårfärg passar dig.

Den bästa färgen

Vilken färg som passar bäst beror på vad du vill med ditt hår. Det finns typer som har mycket färgintensitet och typer som har mindre av den. Det är också skillnad på hur länge hårfärgen håller. Vissa varianter av semipermanent hårfärg håller upp till 15 tvättar och andra är ute efter sex tvättar. Om du behöver mer förstärkning och vård av håret finns det olika sorter även för detta. Dessutom kan du välja en mousse, en spray eller en tub som du normalt ser hårfärg. Så det finns en lämplig semipermanent hårfärg i vårt sortiment för alla.

 

Vanliga frågor och svar

Hur länge håller en semipermanent hårfärg?

I genomsnitt sitter en semipermanent hårfärg kvar i håret mellan 3 och 6 tvättar. Längden kan dock variera, t.ex. beroende på färgens kvalitet, hårtyp, hårfärg och hårets skötsel. Semipermanenta hårfärger bleks gradvis efter varje tvätt och färgen kan bli ljusare med tiden. Genom att använda milda schampon kan färgen bibehållas längre.

Hur får man bort semipermanent hårfärg ur håret?

Semipermanent hårfärg är perfekt om du är redo för en ny frisyr men fortfarande är osäker på färgen. Hårfärgen är därför lämplig för att komma ut ur håret lite snabbare. Detta kan redan göras genom att tvätta håret, så att det bleknar lite mer varje gång. Semipermanent hårfärg är praktiskt om du till exempel vill förhindra utväxt.

Vad är semipermanent hårfärg?

Semipermanent hårfärg är färg som försvinner från håret inom 3 till 6 tvättar. Det är alltså en tillfällig lösning för att färga eller bättra på håret. Hårfärgen tränger alltså inte djupt in i håret. Produkten hjälper till att fräscha upp hårfärgen, lägga till subtila nyanser eller experimentera med nya färger utan ett långt åtagande.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.