fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.3/5

Balsam

Ett bra balsam är viktigt för din hårvårdsrutin. Det beror på att den tar hand om utsidan av håret. Efter schampot är nagelbanden öppna och balsamet stänger dem igen. Ditt hår är konditionerat och känns genast mjukare och smidigare. Vet du redan vad som är det bästa hårbalsam för dig? Vi hjälper dig gärna att hitta den bästa vården.

Sortering

Per sida
Hairtype
Featured
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris
  • visa allt
  • visa mindre
Varumärke
  • visa allt
  • visa mindre

Hårbalsam

Förutom schampo är ett balsam oumbärligt i din grundläggande rutin. Den tar främst hand om utsidan av håret. Den har en fyllig konsistens med fuktgivande och vårdande egenskaper. Ditt hår känns genast mjukare, smidigare och ser vårdat ut. Det finns många olika typer. Du kan välja en produkt som passar alla hårtyper, men du kan också anpassa den efter din hårtyp. Det finns till exempel olika produkter för afrohår, skadat hår, blont hår, kemiskt behandlat hår, tjockt hår och många fler hårtyper. Men vad är det bästa hårbalsam? Vi har ett brett utbud, använd filteralternativen för att enkelt söka efter det bästa hårbalsam för dig.

Hur ett balsam fungerar

Ett balsam är en del av din grundläggande rutin, eftersom det främst tar hand om hårets utsida. Den stänger de hårbågar som är öppna efter att du använt schampo. Det gör håret mjukt och smidigt, hanterbart och lättare att kamma. Ditt hår får en fin glans och håret ser mer strålande ut. En oumbärlig produkt i din hårvårdsrutin. Du applicerar den efter schampo, i hårets längder och toppar. Inblötningstiden varierar beroende på märke och produkt, läs instruktionerna i förväg för att använda rätt tid. Applicera aldrig produkten för nära eller på hårbotten. Om du gör det kommer hårbotten att producera mer talg, vilket gör håret fetare snabbare. Håret kommer att se konditionerat ut efter användning.Vill du ge ditt hår en extra boost? Försök då att använda en hårmask som du applicerar efter schampo och före balsam.

Skillnaden mellan ett balsam och en gräddsköljning

Det är ingen skillnad mellan ett balsam och en krämsköljning, båda produkterna har samma effekt. Det enda som skiljer sig från varumärke till varumärke är vilket namn de ger produkten. Numera används namnet gräddsköljning mer sällan.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.