fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Balsam

Ett bra balsam är oumbärligt i din hårvårdsrutin. Detta beror på att det tar hand om utsidan av ditt hår. Efter att ha använt ett schampo är nagelbanden öppna och balsamet stänger dem igen. Ditt hår är konditionerat och känns genast mjukare och smidigare. Vet du redan vad det bästa hårbalsam är för dig? Vi hjälper dig gärna att hitta den bästa vården.

Sortering

Per sida
Hairtype
Featured
Problem med hårbotten
  • visa allt
  • visa mindre
Problem med håret
Ingredienser
  • visa allt
  • visa mindre
Typ av gåva
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris
  • visa allt
  • visa mindre
Varumärke
  • visa allt
  • visa mindre

Hårbalsam

Förutom schampo är ett balsam oumbärligt i din grundläggande rutin. Det tar främst hand om hårets utsida. Det har en fyllig konsistens med fuktgivande och närande egenskaper. Ditt hår känns genast mjukare, smidigare och ser vårdat ut. Det finns många olika typer. Du kan välja en produkt som passar alla hårtyper, men du kan också anpassa den efter din hårtyp. Det finns till exempel olika produkter för afrohår, skadat hår, blont hår, kemiskt behandlat hår, tjockt hår och många fler hårtyper. Men vad är det bästa hårbalsam? Vi har ett brett utbud, använd filteralternativen för att enkelt söka efter det bästa hårbalsam för dig.

Hur ett balsam fungerar

Ett balsam är en del av din grundrutin, eftersom det främst vårdar hårets utsida. Den stänger hårets nagelband som är öppna efter att ha använt ett schampo. Detta gör att håret faller mjukt och smidigt, är hanterbart och lättare att kamma. Ditt hår får en fin glans och håret ser mer strålande ut. En oumbärlig produkt under din hårvårdsrutin. Du applicerar den efter att ha använt ett schampo, i hårets längder och toppar. Blötläggningstiden varierar per märke och produkt, läs instruktionerna i förväg för att använda rätt blötläggningstid. Applicera aldrig produkten för nära eller på hårbotten. Om du gör det kommer hårbotten att producera mer talg, vilket gör håret fetare snabbare. Håret kommer att se konditionerat ut efter användning.Vill du ge ditt hår en extra boost? Prova då att använda en hårmask, som du applicerar efter schampo och före balsam.

Skillnaden mellan ett balsam och en krämsköljning

Det finns ingen skillnad mellan ett balsam och en krämsköljning, båda produkterna har samma effekt. Det skiljer sig bara från märke till märke vilket namn de ger produkten. Numera används namnet gräddsköljning mindre ofta.

Köp balsam på Salontotal.se

På Salontopper har vi ett stort utbud av balsam. Från rönnarna som Kérastase Resistance Ciment Anti-Usure, Wella SP Hydrate Emulsion, Sassoon Illuminating Conditioner och många fler. Om du beställer dina produkter på Salontopper.co.uk före 23:59 (från söndag till torsdag kväll) kommer din beställning att levereras imorgon. På fredagar levereras beställningar som görs före 22:00 i morgon. Tillsammans med vår partner PostNL gör vi vårt yttersta för att leverera den utlovade tiden förutsatt att produkten finns i lager. Om din beställning är 35 euro eller mer skickar vi din beställning gratis.

Om du har frågor om en produkt eller om något är oklart kan du alltid kontakta vår kundtjänst. Vår kundtjänst är tillgänglig måndag-fredag från 09:00 till 21:00 och lördag från 10:00 till 16:00. Gå till kontakt för att se telefonnummer och e-postadress. Vi hjälper dig gärna!

Ha så roligt när du handlar på Salontotal.se!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.