fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Hårkur

Behöver ditt hår långvarig vård och hjälper en mask eller ett balsam inte tillräckligt bra? Då är en hårkur en bra lösning. Friskt hår börjar med god vård. Förutom att tvätta och återfukta håret är det viktigt att använda en hårkur regelbundet. Hårkurer håller oftast i några veckor och kan bota olika hårproblem. Med rätt behandlingar kan du ge ditt hår en extra boost och få det att se strålande och friskt ut. Salontopper hjälper dig gärna med detta genom att berätta om alla våra olika produkter!

 

Sortering

Per sida
Hairtype
Featured
Problem med hårbotten
Problem med håret
Ingredienser
Typ av gåva
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris
  • visa allt
  • visa mindre
Varumärke
  • visa allt
  • visa mindre

Intensiv hårbehandling för skadat hår

Om ditt hår är skadat av till exempel färgning, styling eller användning av värmeverktyg är det viktigt att ge det extra omvårdnad med en intensiv hårkur. Dessa behandlingar innehåller ofta ingredienser som keratin, proteiner och oljor som ger näring och reparerar håret inifrån. Välj till exempel en hårmask eller ett leave-in-balsam som ger håret extra vård under hela dagen.

Du har till exempel också hårkurser för känslig hårbotten som Kerastase Specifique Cure Apaisante. Denna behandling hjälper din hårbotten att slappna av och inom fyra veckor minskar problem som klåda, irritation och inflammation. Ta en snabb titt bland vårt breda utbud av hårkurer för alla hårtyper!

Bästa hårkur för torrt hår

Lider du av torrt hår och frissighet? Då är en återfuktande hårkur ett måste. Dessa kurer innehåller ofta naturliga oljor som arganolja, jojobaolja och kokosolja som återfuktar och ger näring till håret på djupet. Välj till exempel en oljebehandling eller en återfuktande hårmask som återställer ditt hår till silkeslen smidighet.

Stärkande hårkur för tunt hår

Om ditt hår är tunt och livlöst kan du ge det en boost med en stärkande hårkur. Dessa behandlingar innehåller ofta ingredienser som kollagen, keratin och vitaminer som stärker håret inifrån och ger det mer volym. Välj till exempel ett hårserum eller en volymgivande hårmask som återställer volymen i ditt hår.

Välj rätt hårbehandling för din hårtyp

Det är viktigt att välja rätt hårbehandling för din hårtyp. Om du till exempel har tunt och livlöst hår ska du välja en stärkande behandling. Om du har torrt och frissigt hår ska du välja en fuktgivande hårbehandling. Och om du har skadat hår, välj en intensiv behandling. Rådgör också med din frisör om vilken hårbehandling som är bäst för ditt hår.

 

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.