fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Klipphuvuden

Är din klippmaskin fortfarande din trogna följeslagare, men börjar klipphuvudets prestanda att försämras? På Salontotal.se har vi den perfekta lösningen för dig. Byt ut ditt skärblad och förbättra din rakupplevelse genom att välja högkvalitativa originalskärhuvuden från dina betrodda varumärken.

Sortering

Per sida
Kategori
Pris
  • visa allt
  • visa mindre
Varumärke

Byt ut ditt trubbiga eller trasiga klippblad

Det finns ingen anledning att säga adjö till din trogna klippare. Om du tycker att du inte får samma rakningsresultat som tidigare kan det bero på att skärhuvudet eller skärbladet helt enkelt är utslitet. Med vårt urval av högkvalitativa skärhuvuden och skärblad kan du enkelt och snabbt byta ut ditt gamla, slöa eller trasiga skärblad. Den goda nyheten är att de flesta av våra skärhuvuden och skärblad enkelt kan fästas på din klippare eller trimmer. Den utbytbara designen innebär att du kan montera ett nytt skärhuvud inom några sekunder och din enhet kommer att kännas som ny igen.

En nystart för din klippmaskin

Med ett nytt skärhuvud eller skärblad ger du din klippare en nystart. Du kommer omedelbart att märka skillnaden i kvaliteten på din rakning. De vassa skären ger en jämn och exakt rakning, så att du utan ansträngning kan skapa en snygg och professionell look. Naturligtvis är det också viktigt att hålla ditt nya skärhuvud ordentligt underhållet och rengjort.

Köp skärhuvuden

Salontotal.se är vi stolta över vårt breda sortiment av högkvalitativa skärhuvuden och skärblad. Våra produkter och varumärken är noggrant utvalda för att tillgodose behoven hos både professionella frisörer och hemrakapparater. Vi erbjuder den perfekta balansen mellan prestanda, hållbarhet och användarvänlighet. Vänta inte längre utan välj ett nytt skärhuvud eller skärblad från Salontotal.se idag.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.