fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4/5

Om varumärket Curly Love

Curly Love är ett av de mest kända varumärkena som helt fokuserar på att ta hand om lockigt hår. Alla produkter är speciellt framtagna för att tillgodose de speciella behov som personer med lockar har. Alla Curly Love-produkter är tillverkade av naturliga produkter och är fria från skadliga ämnen. På så sätt vårdas dina vackra lockar på ett skonsamt och framför allt effektivt sätt. Vi har flera produkter i vårt sortiment. Läs mer om våra produkter >>

Sortering

Per sida
Kategori
Pris

Curly Love favoriter

Shampoo Detox Curly Love och Curly Love Co-Wash är verkligen två favoriter. Schampot Curly Love Co-wash 290ml är perfekt för daglig rengöring och återfuktning och håller ditt hår mjukt och friskt. Co-Wash Curly Love Detox Shampoo 290ml ger en djup, uppfriskande rengöring som avlägsnar orenheter utan att torka ut dina lockar. Ta själv reda på vilken Curly Love-produkt som är din favorit.

Upptäck de många fördelarna

Curly Love-produkterna erbjuder otaliga fördelar för ditt lockiga hår. Till exempel skyddar alla produkter ditt hår från dagliga skador. Tänk på värme, styling och miljöfaktorer. Dessutom är alla produkter formulerade så att ingredienserna tränger djupt in i hårfibrerna och ger intensiv återfuktning och näring. Detta håller håret smidigt och mjukt. De specifika formlerna hjälper till att definiera och stärka dina vackra lockar, vilket gör att håret ser levande och spänstigt ut. Regelbunden användning av Curly Love-produkter ger ditt hår en naturlig, hälsosam glans, vilket naturligtvis är precis vad du vill ha!

Unika egenskaper

Vad är det egentligen som gör Curly Love så unikt? Hos Curly Love är alla produkter fria från skadliga ämnen som sulfater, parabener och silikoner. Detta innebär att produkterna inte torkar ut eller skadar ditt hår. Dessutom använder Curly Love till exempel bara naturliga produkter som kokosolja, sheasmör och aloe vera, som är kända för sina närande och återställande egenskaper. Oavsett om du har lösa vågor eller strama lockar har Curly Love de perfekta produkterna för dina lockar skräddarsydda för din specifika hårtyp.

Naturliga ingredienser för ditt hår

Som tidigare nämnts innehåller alla Curly Loves produkter naturliga ingredienser. Dessutom är alla dessa produkter återuppbyggande och hjälper ditt hår att hålla sig friskt och starkt. Aloe vera, till exempel, är en naturprodukt som är rik på vitaminer och mineraler, vilket i slutändan är effektivt för att lugna hårbotten och stärka håret. Curly Love använder dessutom kokosolja i stor utsträckning. Kokosolja är främst känd för sina återfuktande och närande egenskaper. Kokosolja hjälper till att reparera och stärka skadat hår. Slutligen använder Curly Love mycket sheasmör. Denna underbara produkt ger djup återfuktning och hjälper till att minska kluvna toppar.

Andra märken för lockar

Vi har inte bara Curly Loves fantastiska produkter, utan också ett brett utbud av andra toppmärken som tar din hårvårdsrutin till nästa nivå. Upptäck till exempel produkter från Aveda. Aveda kombinerar växtbaserade ingredienser med vetenskapliga innovationer för att skapa produkter som inte bara är effektiva, utan också bra för miljön. Dessutom finns detYari. Yari är känt för sina naturliga och rena ingredienser som är speciellt utformade för att ge näring åt och skydda ditt hår. Utforska hela vårt sortiment och hitta den produkt som passar dina lockar bäst.

Beställ Curly Love från Salontotal.se

Vi vet bättre än någon annan hur viktigt det är med hårvård. Därför har vi ett noga utvalt sortiment av Curly Love-produkter som är perfekta för ditt lockiga hår. I vårt sortiment ingår Curly Love Shampoo Detox för djup, uppfriskande rengöring och Curly Love Co-Wash för daglig rengöring och återfuktning. Vi har också Curly Love Deep Conditioner, en intensiv behandling för att återställa ditt hår. Vi förstår att varje hårtyp behöver olika vård. Utforska hela vårt sortiment och ge dina lockar den kärlek de förtjänar.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.