fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Väteperoxid hår

Kombinationen väteperoxid och hår kan låta obekant, men det är en vanlig metod för att ljusa upp eller bleka håret. Väteperoxid är en kemikalie som hjälper till att öppna hårets nagelband och avlägsnar de naturliga pigmenten från håret. Denna oxiderande effekt kan göra håret ljusare, från en mörkare nyans till en blond eller till och med vit nyans. Du kan köpa väteperoxid för hår från toppmärken som Wella, Goldwell och KIS på Salontotal.se.

Sortering

Per sida
Featured
Ingredienser
Kategori
Pris
  • visa allt
  • visa mindre
Varumärke
  • visa allt
  • visa mindre

Blekning av hår med väteperoxid

Planerar du att använda väteperoxid för ditt hår? Proportionerna av färgkräm och väteperoxid beror på den önskade effekten. Om du till exempel vill ha mycket ljust hår är procentandelen väteperoxid för hår och färgkrämen högre än om du vill färga håret mörkare. Var dock försiktig med väteperoxid: du bleker ditt hår, vilket inte är särskilt bra för det, för att uttrycka det milt. Se därför alltid till att ditt hår är väl återfuktat och väl omhändertaget och blek det inte när det fortfarande återhämtar sig från föregående blekning. Salontotal.se har flera vårdande hårprodukter som masker, serum och oljor som håller ditt blekta hår vackert friskt!

Varför väteperoxid för hårblekning

Det finns många anledningar till att människor vill bleka sitt hår. Många blonderar sitt hår för att de gillar att experimentera med olika hårfärger. Vissa människor vill ändra sin naturliga hårfärg, till exempel från mörkbrunt till blont. Det kan vara för att skapa en yngre eller fräschare look, eller helt enkelt för att de älskar färgen. Eller så följer folk en viss trend inom mode- eller skönhetsbranschen. Väteperoxid för hårblekning är ett enkelt och billigt sätt att få färg i håret.

Köp väteperoxid hår på Salontotal.se

Letar du efter en ny ljusare look? Köp väteperoxid för hår nu och upptäck vad som är möjligt! Om du beställer från söndag till fredag före kl. 22.00 gör vi vårt bästa för att leverera ditt paket nästa arbetsdag! Och om du beställer för 35 euro eller mer betalar du inga fraktkostnader! Har du frågor om en produkt eller annat? Kontakta vår kundtjänst. Du kan nå dem måndag till fredag från 9:00 till 21:00 och lördag från 10:00 till 16:00. Vi hjälper dig gärna!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.