fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4/5

Väteperoxid hår

Kombinationen väteperoxid och hår kan låta främmande, men det är en vanlig metod för att bleka håret. Väteperoxid är en kemikalie som hjälper till att öppna hårstråna och ta bort de naturliga pigmenten från håret. Denna oxiderande effekt kan göra håret ljusare, från en mörkare nyans till en blond eller till och med vit nyans. Salontotal.se Du handlar väteperoxid för hår från toppmärken som Wella, Goldwell och KIS på .

Sortering

Per sida
Featured
Problem med håret
Ingredienser
Kategori
Pris
  • visa allt
  • visa mindre
Varumärke
  • visa allt
  • visa mindre

Bleka håret med väteperoxid

Planerar du att använda väteperoxid för ditt hår? Förhållandet mellan färgkräm och väteperoxid beror på vilken effekt man vill uppnå med den här typen av hårfärgning. Om du till exempel vill ha mycket ljust hår är andelen väteperoxid för hår och färgkräm högre än om du vill färga håret mörkare. Men var försiktig med väteperoxid: du bleker ditt hår, vilket inte är särskilt bra för ditt hår. Salontotal.se Se därför alltid till att ditt hår är väl återfuktat och omhändertaget och blek det inte när det fortfarande återhämtar sig från den tidigare blekningen. har flera vårdande hårprodukter som masker, serum och oljor som håller ditt blekta hår vackert friskt!

Varför väteperoxid för hårblekning

Det finns många anledningar till varför människor vill bleka håret. Många blonderar sitt hår för att de gillar att experimentera med olika hårfärger. Vissa människor vill ändra sin naturliga hårfärg, till exempel från mörkbrun till blond. Detta kan göras för att skapa ett yngre eller fräschare utseende, eller helt enkelt för att de älskar färgen. Eller så följer man en viss trend inom mode- eller skönhetsbranschen. Väteperoxid för hårblekning är då ett enkelt och billigt sätt att få den färgen i håret.

 

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.