fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4/5

Kerasilk

I en värld där varje dag räknas och varje sekund måste vara underbar, förstår vi hur viktigt ditt hår är för dig. Det är inte bara en del av ditt utseende, utan en återspegling av din personlighet och ibland även ditt humör. På Kerasilk vet vi hemligheten bakom ett vackert hår som inte bara känns bra, utan också ser felfritt ut. Och tro oss, det är mer än bara en flaska schampo eller balsam. Läs mer>>

Sortering

Per sida
Kerasilk
Hårbottenproblem
Problem med håret
Kategori
 • visa allt
 • visa mindre
Pris
 • visa allt
 • visa mindre

Funktioner Kerasilk

 • Avancerade formler
 • Lyxig upplevelse
 • Komplett hårvårdsrutin
 • Mångfald av hårtyper och problem
 • Berikad med viktiga ingredienser

Funktioner Kerasilk

 • Avancerade formler
 • Lyxig upplevelse
 • Komplett hårvårdsrutin
 • Mångfald av hårtyper och problem
 • Berikad med viktiga ingredienser

Varför Kerasilk?

Vi förstår att det finns många hårvårdsmärken att välja mellan. Men med Kerasilk tror vi att vi erbjuder något unikt. Produkterna är inte bara utvecklade med de mest avancerade formlerna och noggrant utvalda ingredienser, utan erbjuder också en upplevelse. En upplevelse av lyx, kvalitet och omsorg om ditt hår.

Så oavsett om du är en upptagen yrkesmänniska, en förälder som alltid är på språng eller någon som bara vill ha det bästa för sitt hår, finns Kerasilk här för dig. Utforska vårt sortiment nu och unna dig den lyxiga hårvård du förtjänar. För låt oss vara ärliga, ditt hår är värt det.

Vetenskapen bakom lyxig hårvård

Sedan 1984 har Kerasilk varit synonymt med lyxig hårvård, men inte utan anledning. Engagemanget för kvalitet och innovation har tagit Kerasilk till där de är idag: ett oberoende frisörvarumärke som är omöjligt att föreställa sig frisörvärlden utan. Men vad är det egentligen som gör Kerasilk så speciellt?

Svaret finns i vetenskapen och naturen. Varje produkt i vårt sortiment är resultatet av omfattande forskning och utveckling som syftar till att avslöja och förstärka ditt hårs naturliga skönhet. Och den hemliga ingrediensen? Silke. Ja, du läste rätt. Kerasilk tror på silkets kraft att göra ditt hår inte bara silkeslent, utan också glänsande och friskt.

En lösning för varje hårtyp

Vi förstår att alla är unika och det är även ditt hår. Det är därför vi har utökat vårt sortiment med produkter som är speciellt utvecklade för alla hårtyper och problem. Oavsett om du lider av torrt, skadat hår eller letar efter den där extra glansen har vi lösningen.

Kerasilk Essentials

Börja din hårvårdsrutin med Kerasilk Essentials. Den här serien erbjuder den grundläggande vård som alla hårtyper behöver, från ett djupt vårdande schampo till ett mjukgörande balsam. Det är den perfekta starten för alla som vill ge sitt hår den kärlek det förtjänar.

Kerasilk Specialist

Har du specifika hårproblem? Då är Kerasilk Specialist din livräddare. Den här serien riktar in sig på de vanligaste hårproblemen, som håravfall, mjäll eller extrem torrhet. Med dessa produkter ger du ditt hår exakt vad det behöver för att bli friskt och starkt igen.

Kerasilk Styling

Och låt oss inte glömma styling. För vad är vackert hår utan den perfekta finishen? Med Kerasilk Styling-produkter kan du fullända din look, oavsett om du vill ha en slät, elegant look eller voluminösa lockar. Och det bästa av allt? Våra stylingprodukter vårdar håret samtidigt som du stylar det.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.