fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

EVO hårprodukter

Letar du efter de läckra EVO hårprodukterna? Kolla då in sortimentet från Salontotal.se! Varumärket hade en gång en önskan om att skaka om hårbranschen och började därför utveckla innovativa EVO-hårprodukter. Företaget har sedan dess vuxit till en global rörelse som fokuserar på ärliga skönhetsprodukter som respekterar människor och planeten. EVO:s hårprodukter gör detta genom att vara fria från sulfater, parabener och propylenglykol. Märket testar inte heller på djur. Dessutom är EVO:s hårprodukter kända för sitt roliga och moderna utseende med roliga och ärliga texter. Upptäck dessa produkter själv nu genom att beställa dem på Salontotal.se! Läs mer >>

Sortering

Per sida
Hairtype
Featured
Problem med håret
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris
  • visa allt
  • visa mindre

Fördelar med att använda EVO hårprodukter

EVO hårprodukter är professionella hårvårdsprodukter som är kända för sina naturliga ingredienser och sin förmåga att förbättra hårets hälsa. De viktigaste fördelarna med EVO:s hårprodukter är:

  • Naturliga ingredienser: EVO:s hårprodukter innehåller inga parabener, sulfater eller andra skadliga kemikalier som kan skada håret. I stället innehåller de ingredienser som olivolja, avokadoolja och veteprotein som stärker och skyddar håret.
  • Förbättrar hårets hälsa: EVO:s hårprodukter är speciellt utformade för att förbättra hårets hälsa. De hjälper till exempel till att reparera skadat hår, minska hårbrott och stärka hårstrået.
  • För alla hårtyper: EVO-produkterna passar alla hårtyper, oavsett om du har lockigt, rakt eller vågigt hår.
  • Olika produktlinjer: EVO erbjuder olika produktlinjer för olika hårtyper och hårproblem. Det gör det enkelt att välja rätt produkt för dina specifika hårbehov.

EVO schampo

Vi är fans av alla EVO:s hårprodukter, men vi vill gärna lyfta fram schampot för dig. EVO har flera schampon som passar alla hårtyper och önskemål. EVO Gluttony Volume Shampoo 300ml ger till exempel slappt och livlöst hår massor av volym, medan EVO The Therapist Hydrating Shampoo 300ml återfuktar och lugnar ditt hår. Och har du mycket skadat hår? Välj sedan EVO Ritual Salvation repairing Shampoo 300ml. Detta fina schampo stärker ditt hår och framhäver dess färg. På EVO kan du alltid satsa på det!

Köp EVO hårprodukter på Salontotal.se

Är du också nyfiken på EVO:s specialprodukter? På Salontotal.se är vi väldigt glada, så vi rekommenderar definitivt dessa underbara hårprodukter! Om du beställer före kl. 22.00 söndag till fredag gör vi vårt bästa för att leverera ditt paket nästa arbetsdag! Och om du beställer för 35 euro eller mer betalar du inga fraktkostnader alls. Har du frågor om en produkt eller annat? Kontakta vår kundtjänst. De är tillgängliga måndag till fredag från 9:00 till 21:00 och lördag från 10:00 till 16:00. Vi hjälper dig gärna!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.