fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.1/5

Frisörrockar

Frisörrockar är oumbärliga i din frisörsalong. De skyddar kundernas kläder från fläckar från kemikalier, t.ex. färg. Frisörrockar är därför riktiga salongsförnödenheter som du inte kan vara utan. Du använder dem varje dag med alla dina kunder för att klippa hår, men också för att färga. Letar du efter kvalitetsdräkter som du kan använda under lång tid? Då har du kommit till rätt ställe. Hitta dina favoritrockar till din frisörsalong på Salontotal.se.

Sortering

Per sida
Kategori
Pris
  • visa allt
  • visa mindre
Varumärke

Professionell frisörkappa

Letar du efter professionella frisörrockar till din frisörsalong? På Salontotal.se säljer vi frisörrockar från olika märken. Alla dessa är lämpliga för yrkesmässig användning. Om färg eller andra kemikalier har spillts ut kan du enkelt och korrekt ta bort beläggningen. Tack vare det vattentäta skiktet på manteln kommer dessa kemikalier inte på kläderna. Föredrar du att arbeta med engångsvarianten i plast? Då är det Salonline Wegwerp Mantels som du behöver. Plast släpper inte igenom vatten eller andra ämnen, så kunden är väl skyddad. Efter användning behöver du inte torka eller tvätta dem, utan kan helt enkelt slänga dem. En frisörmössa är oumbärlig i din frisörsalong. Vilken version av rocken väljer du för din frisörsalong?

En bra frisörrock

En bra frisörrock bör uppfylla ett antal krav. Viktigast av allt är att den skyddar kundens kläder. Se till att den är tillräckligt stor för att kunden ska vara helt täckt. Mössor ska vara helt vattentäta så att kemikalier inte kan tränga in i kläderna och orsaka fläckar. De stoppar också allt hår som har klippts av. På så sätt slipper du komma hem med alla stickande hårstrån som sticker genom kläderna. Även morgonrockar med huva ska sitta tätt i nacken. Om den är för lös kan kemikalier och vatten rinna in i kundens nacke och hårstråna kan falla bakom den. Flera tryckknappar i slutet av huva-mantlarna gör att de kan sitta tätt runt kundens hals. Det finns också rockar med ärmar som gör det lite lättare för kunden att läsa tidningen, titta på telefonen eller till och med arbeta. Letar du fortfarande efter mer frisörmaterial? Vi har ett brett utbud av professionella produkter som du kan använda i din frisörsalong.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.