fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Sexigt hår

När du vill skapa looks med mycket volym eller bara vill se till att ditt hår ser bra och friskt ut, kan du med Sexy Hair uppnå din perfekta hårönskan. Varumärket arbetar ständigt för att tillhandahålla produkter som får oss att känna oss sexiga och är öppna för förändringar som leder till bättre resultat. Dessutom tar Sexy Hair hänsyn till jorden. Förpackningen är tillverkad av 100 % PCR-plast som är återvinningsbar. De är också djurvänliga; de testar inte Sexy Hair-produkterna och ingredienserna på djur. So Sexy Hair's professionella hårvårdssortiment ser till att allas inre jag börjar lysa. Läs mer >>

 

Sortering

Per sida
Hairtype
Featured
Problem med håret
Ingredienser
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris
  • visa allt
  • visa mindre

Etablering Sexigt hår

Sexy Hair grundades 1998 i Los Angeles av Michael O'Rourke. Hans salong använde produkter som han inte tyckte var tillräckligt bra, så han bestämde sig för att starta sitt eget hårmärke. Varumärket inspirerades av skönheten hos de människor som bodde i Los Angeles. Inspirationen kom i många olika former; en vacker look, en vacker street style eller en strandlook. Enligt Sexy Hair kommer sann skönhet inifrån och är den ultimata formen av självförtroende. Sexy Hair's logotyp har en stjärna, vilket representerar de fantastiska saker som kan hända när du låter din inre stjärna lysa.

Produktlinjer

Varumärket har blivit världsberömt för sin stora röda hårsprayburk, men Sexy Hair består av mycket mer än så. Deras produktlinjer omfattar styling- och groomingprodukter för både män och kvinnor. Sexy Hair erbjuder de perfekta produkterna för alla hårtyper för att skapa den bästa effekten. Produktlinjen omfattar till exempel schampo, balsam, vaxer och geler. Dessutom finns det produkter för alla hårtyper: färgat hår, torrt hår, tunt hår eller lockigt hår.

Sexiga hårprodukter på Salontotal.se

Om du har blivit lika entusiastisk över Sexy Hair som vi är, kan du köpa produkterna med många fördelar på Salontotal.se. Många andra har gått före dig, eftersom vi nu får 9,4 i kundomdömen. 

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.